retro Pirinç simülasyon kaplan modeli DIY Kolye craft süs Minyatür Uydurma Anahtarlık Kolye Aksesuarları a1298

₺36.67 ₺43.17
SKU: s2683

Süreç: Ürünlerimizin her birinin tamamen el yapımı, hassas cilalı, elle çizilmiş olması garanti edilir ve her işlem kesinlikle ürün kalitesi açısından denetlenir.

toplu satın alırsanız, serbestçe bizimle iletişime geçebilirsiniz, size en iyi toptan satış fiyatını sunabiliriz veya özel ısmarlama oyuncaklar istiyorsanız, size iyi bir ürün sunabiliriz.

çok sayıda farklı ürün serimiz var ve en iyi kalitede en iyi fiyatı sunmalıyız.

diğer oyuncakları seviyorsanız, mağazamızdan kendiniz arayabilir veya serbestçe bizimle iletişime geçebilirsiniz, istediğiniz her şeyi size link gönderebiliriz , mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

1. Dropshipping desteklenmektedir.lütfen siparişinizde sadece bir damla nakliye notu bırakın, fatura ve mağaza bilgilerimiz vb.Olmadan öğeyi göndeririz.. 2.Öğeler kırık veya kusurlu veya başka nedenlerle ise, lütfen anlaşmazlığı açmadan önce ilk kez bizimle iletişime geçin veya iyi bir inceleme bırakmayın.Sorunları yeniden çözmek,para iadesi yapmak veya yeni öğeyi size yeniden göndermek için elimizden geleni yapacağız. 3.It alıcının yerel yasalarına göre vergi ödemek vatandaşların temel görevidir.Özel politikalarınıza göre varsa lütfen alıcı tarafından gümrük vergisi ödeyin.Çok teşekkürler!

boyut: 3. 4x2cm

mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz , mağazamızda takılırsanız harika olmalısınız.

Malzeme: pirinç , yüzey retro işleme

daha fazla anahtarlık kolye, heykel, heykel, lütfen ziyaret edin .notlar:

açıklamalar:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Xffox'un
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tema: Hayvan
  • Tarz: Modern Tarz
  • Akıllı Cihaz mı: NO
  • Malzeme: Maden

Etiketler: minyatür pirinç yatak, char minyatür metal, antik pirinç kemer tokaları, pirinç heykel mini, minyatür pirinç menteşe, yıkayıcılar pirinç minyatür, pirinç minyatürleri erkekler, vazo pirinç minyatür, farol metal minyatür, at pirinç minyatür heykeli.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. miktar: 1 takım malzeme: silikon not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: renk: şeffaf -kalıp

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime