LAMEDA ilkbahar ve sonbahar rüzgar geçirmez spor sürme yelek yol bisiklet sürme elbise rüzgarlık üstleri erkekler ve kadınlar

₺840.63 ₺1 218.25
SKU: s265208

2.Arka cep tasarımı, bisiklet, koşu, tırmanma için giyebilirsiniz

3.Boyutu hakkında endişeli iseniz uygun değildir, bize boy ve kilo sağlayabilir, biz tavsiye yardımcı olabilir

1.Bizim boyutu Asya boyutu, daha küçük Avrupa boyutu ve ABD boyutu.Avrupa / abd'deyseniz, lütfen kendinizden 1 beden daha büyük seçin.Örneğin, genellikle M giyersiniz ve L bedenini seçmelisiniz.

2.Bizim boyut grafik üzerinde boyut tabanını seçiniz

4.Sırtın her iki tarafında yansıtıcı tasarım, geceleri güzel ve daha güvenli

1.Hafif ve rahat, kuru kalmanıza yardımcı olmak için yüksek geçirgenliğe sahip ağ ile

Not:

:

3.Dahili depolama ve asılı fonksiyonu, cebinde saklanabilir veya gidon veya sırt çantası üzerinde asılı

Özellikler

review images
Anonymous - 2022-10-08

180cm, 70kg, fit giyen bir stil için mükemmel. Arka örgü malzemesidir. Bir bütün olarak kalbinde. Ne yazık ki, fermuar yukarı ve aşağı olduğunda, kumaş bir sorundur.

review images
Anonymous - 2022-09-25

6'2", 89 kg, tüm viteste XXL ve Lameda marka çoraplarla bir L gitti. Kesinlikle en kaliteli dişli, süper etkilendim ‼️ Formayı, önlüğü, rüzgar yeleğini ve çorapları aldım. Her şey mükemmel bir şekilde uyuyor, harika hissettiriyor, belki de formada bir XL ile gidebilirdim, ancak tüm viteslerdeki kalite mükemmel ve maliyetin bir kısmında en üst düzey bisiklet markalarıyla orada. Sanırım yeni favori bisiklet takımı markamı buldum. Lameda, orijinal, yüksek kaliteli bisiklet ekipmanlarınla çalışmaya devam et. Gurur duymalısın. Bu hafta yolda tüm teçhizatı test edecek, ama eminim iyi dayanacaktır. Mükemmel dikiş, mükemmel paketleme, genel olarak yüksek kalite.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Cinsiyet: ADAMLAR
  • Özellik: Hızlı Kuru, su geçirmez, Rüzgar geçirmez
  • Uydurmak: Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
  • Malzeme: Polyester
  • Dış giyim Tipi: yelek
  • Model Numarası: Yundong'un
  • Marka Adı: LAMEDA'NIN
  • Spor Türü: Bisiklet sürmek
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: santic triatlon şortları, kış rion pantolon, pantolon rion, santic pantolon bahar, santic kış kolu, santic pro uzun pantolon, lameda ayakkabı kadın, santic kolsuz ceket, santic polar ceket, santic bisiklet yeleği.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. renk:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime