Merry Christmas Partisi Tek Kullanımlık Sofra Elk Noel Baba Kardan Adam Kağıt Tabaklar Bardaklar Peçeteler Yeni Yıl Arifesi Noel Ev Gereçleri

₺64.56 ₺92.26
SKU: s2624

3. Önerilen gönderiler: Sampiyonkurslari.com.tr standart nakliye-daha kararlı, daha güvenli, daha hızlı.

1. Farklı ekranlar arasındaki fark nedeniyle, malların renginin gerçek makbuzu ile resmin rengine neden olan renk görünecektir, umarım anlayabilirsiniz!

Geri bildirim:

Not:

Miktar: 8 Adet

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-5mm hataya izin verin.Umarım anlayabilirsin.

pencere.ebeveyn.Klass.Editör.utils.Çağrı fonksiyonu (0, pencere) ;

Nakliye ve iade politikası:

Renk: resim olarak seçmek için

1.Ödeme alındıktan sonra genellikle 24 saat içinde siparişlere devam edeceğiz.Yukarıdaki Teslim tarihi sadece referans içindir, Bazen tatiller, festivaller,Kötü Hava koşulları, gümrükler vb. Nedeniyle gecikecektir.

Nakliye ipuçları: Nakliye seçeneğini seçerseniz: Çin Post olağan küçük Paket artı, dış segmente izleme bilgisi sağlayamaz, ancak endişelenmeyin, ülkenize de başarıyla ulaşacaktır.

4. Ayrıca DHL, UPS, EMS vb. Gibi ekspres gönderiler de sunuyoruz, acilen ihtiyacınız varsa veya miktar büyükse lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1.Öğeyi beğendiyseniz ve hizmetimizden memnun kaldıysanız, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakmak için bir iyilik yapabilir misiniz?Çok teşekkür ederim.((Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız).

5. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

2.Ürünler veya siparişler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen anlaşmazlığı kolayca açmayın,Herhangi bir sorununuz varsa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin,size bu konuda memnun bir çözüm sunacağız,Memnuniyetiniz daha iyisini yapmak için motivasyonumuzdur.Çok teşekkür ederim.

Malzeme: kağıt

ürün açıklaması:

2. Çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini 15-60 gün sürer.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: A
  • Desen: Mektup
  • Miktar: 8 adet
  • Set Türü: NO
  • Malzeme: İnek derisi kağıdı
  • Toptan Satış Türü: NO
  • Marka Adı: Chicinlife
  • Tek Kullanımlık Sofra Tipi: Tek Kullanımlık Sofra Takımları
  • Kağıt Tabak Boyutu: 7 inç
  • Neden: Parti, Noel, yeni yıl

Etiketler: SOFRA TAKIMI, yeni yıl partisi süslemeleri 2023, Noel tabak, bardak peçete, tabak, çatal bıçak takımı temini.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime