Yeni varış Göz Providence paslanmaz çelik Üçgen Kolye Kolye Erkekler İçin İlluminati Üçüncü Göz Takı

₺73.73
SKU: s2620

Renk: resim Olarak Ambalaj: Opp paketi Çevre Standardı: Kurşun ve nikel ücretsiz

Fotoğraf Galerisi

mutlu Nakliye Yolu Teslim Süresi İzleme Web Sitesi Sonrası Hava Posta 10-60 gün www.17track.net/en / ePacket 7-20 gün www.17track.net/en / Singapur Postası 15-45 gün www.17track.net/en / EMS 5-15 gün www.ems.com.cn DHL 3-8 gün www.dhl.com FedEx 3-8 gün www.fedex.com Aramex 3-8 gün www.aramex.com UPS 3-8 gün www.ups.com Teslimat hızı sadece referans için, bazen gecikecek tatil, festivaller, kötü hava, gümrük vb.Güney Amerika ülkelerine sonrası hava posta 60 günden uzun sürebilir.Express genellikle gümrük vergisi sorunları var, bu durumda, vergi ödemek için gümrük ile işbirliği lütfen.

Nakliye ve Teslimat Biz ödeme sonra 48 saat içinde tüm parsel gemi, nakliye yöntemi her türlü sağlamak.Nakliye yöntemini belirtmek istiyorsanız, lütfen nakliye ücretini ödeyin.Referansınız için tahmini teslimat hızı aşağıdadır.Teşekkürler!

Geri bildirim Desteğiniz ve güveniniz bizim için en büyük itici güçtür: 1. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, 5 yıldız ile olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen, biz memnuniyetle sizin için aynısını yapacağız. 2. Nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Malzeme:316L paslanmaz çelik

İletişim 1. Sampiyonkurslari.com.tr'e bir mesaj bırakarak bizimle iletişime geçebilir veya bize e-posta gönderebilirsiniz. 2. Çalışma programımız: Amerika Birleşik Devletleri: PM 6: 00 ~ AM 3: 00 Rusya Federasyonu: AM 5: 00 ~ PM: 2: 00 İngiltere: AM 1: 00 ~ AM 10: 00 Almanya / Fransa / ispanya: AM 2: 00 ~ AM 10: 00 Brezilya: PM 10:00 ~ AM 7: 00 Avustralya: AM 12:00 ~ PM 8: 00 3. Biz iş günü 24 saat içinde e-postaları cevap verecektir, hafta sonu 36 saat içinde.

Yeni varış Göz Providence paslanmaz çelik Üçgen Kolye Kolye Erkekler İçin İlluminati Üçüncü Göz Takı

Kolye boyutu: yaklaşık 53 * 44mm

Ürün Özellikleri

Taş: Yok

Halka Boyutu: Lütfen aşağıdaki resmi kontrol edin

İade ve iade Dali'yi seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz, 7 gün iade hizmeti veriyoruz: 1. Herhangi bir nedenle, satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Aldıktan sonra 7 gün içinde iade veya değişim kabul ediyoruz, ürünü orijinal durumda tutuyoruz ve nakliye ücretini kendiniz üstleniyoruz, iade edilen ürünü aldıktan sonra iade talebinizi işleme koyacağız. 2. Arızalı ürünler alırsanız, değiştirme veya onarım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Bir değiştirme mevcut değilse, orijinal ödeme yöntemiyle tam bir geri ödeme yapılacaktır. 3. Daha fazla bilgi için lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

review images
Anonymous - 2022-08-25

çok iyi, malzeme ağırlığını hissedebiliyor ve harika görünüyorsunuz

review images
Anonymous - 2022-09-02

Zamowieniu Super'da olduğu gibi

review images
Anonymous - 2022-08-25

Fotoğraflardaki gibi ürün. Kaliteli ve güzel kolyeler. Emir bana bildirildiğinden daha erken geldi. Teşekkür ederim.

review images
Anonymous - 2022-12-17

Zincirli kolye ve iki tane aldım ve sadece kolyeler geldi, zincirler eksik

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Malzeme: Maden
  • Tarz: Klasik
  • Kolye Boyutu: 53*44mm
  • Model Numarası: 34542622378
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Marka Adı: prpcnel
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik
  • Kolye Tipi: Kolye Kolye
  • Neden: Parti
  • Şekil \ desen: Geometrik
  • Zincir Tipi: Bağlantı Zinciri

Etiketler: göz metal kolye, kays erkek kolyeler, kolye erkekler dragao, erkek kolye tıklayın, kolye erkekler gues, erkek himdu zinciri, kötü göz yüzük, erkek masif kolye, paslanmaz çelik takı zarar, kolye om erkek.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

- silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: paket

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime