2 adet Kulak Pedleri Değiştirme Kaplumbağa Plaj Stealth 700 Gen 2 Kulaklık Kulaklık Nefes Yumuşak Sünger Kulak Yastık Kulaklık Earmuffs

₺211.45 ₺384.31
SKU: s2608

Mermi Noktaları:

Şartname: Ürün Adı: Yedek Kulak Pedleri

Bu kulaklık yedek kulaklık kılıfı Stealth 700 Gen 2 ile uyumludur, lütfen satın almadan önce kulaklıklarınızla eşleşip eşleşmediğini onaylayın.

3、Nefes alabilir: Bu bellek köpük kulaklık, dış gürültüyü etkili bir şekilde izole edebilen ve uzun süre kulağa takılması rahat olan nefes alabilen bir ağa sahiptir.

4、Uyumlu: Bu kulaklık yedek kulaklık kılıfı Stealth 700 Gen 2 ile uyumludur, lütfen satın almadan önce kulaklıklarınızla eşleşip eşleşmediğini onaylayın.

1、Giymek için Rahat: Bizim kulak pedleri yavaş ribaund bellek sünger ve yumuşak kullanın leather.It giymesi çok rahat, kulaklara yük getirmiyor ve rahatça oturuyor.

Ambalaj Listesi: 2 adet Yedek Kulak Pedleri

İçinde dış gürültüyü etkili bir şekilde izole edebilen ve uzun süre kulağa takılması rahat olan nefes alabilen bir ağa sahiptir.

Malzeme: sünger

5、Mükemmel Hediye: Bu kulaklık köpük pedimiz harika bir hediye seçimidir, arkadaşınıza harika bir deneyim yaşatacak ve kulaklıkları kullanırken onları daha rahat hale getirecektir.

Renk: Siyah

Uyumlu: Stealth 700 Gen 2

2、Kulaklığınızı Koruyun: Kulaklıklarınızı toz, kir, çizik, damlalardan korumak ve kulaklıklarınızın ömrünü uzatmak için bu bellek köpük kulak yastığını kullanabilirsiniz.

Açıklama: Bizim kulak pedleri yavaş ribaund bellek sünger kullanın ve yumuşak leather.It giymesi çok rahat, kulaklara yük getirmiyor ve rahatça oturuyor.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: diğer
  • Paket: Evet
  • Öğe Türü: Kulak Pedleri

Etiketler: kaplumbağa plajı gizli 700, kaplumbağa plajı 700, kulaklık standı, kaplumbağa plaj örtüsü, kaplumbağa plajı kulaklığı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

ürün boyutu: 420x380x680mm ürün adı 6. destek mp3, wma, wav, flac, ape formatında müzik dosyaları. mini hoparlörler, tws hoparlörler, taşınabilir hoparlörler, taşınabilir bluetooth'lu hoparlör, kablosuz hoparlör, usb hoparlör, aux hoparlör, caixa de som, altavoces, altavoces bluetooth, altavoz bluetooth, subwoofer, mini subwoofer modname = ckeditör 7.

arayüz: 3.5 mm; qkz ak6 headphones3. 5mm gürültü reductio kulaklık telefon xiaomi için mikrofon i̇le iphone için kulak mikrofon stereo yarış spor kulaklık not: 2. farklı monitörlerin farkı nedeniyle, resim ürünün gerçek rengini yansıtmayabilir.teşekkürler. tahrik ünitesi: 8mm; ambalaj listesi: 1. manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm hataya

geniş voltaj fonksiyonu: dc 5-23 v, geniş voltaj girişi, 2 s-6 s için uçak elektrik zemini ile güçlendirilebilir dvr ile yeni 4.3 inç 5.8 g fpv el ekran 800x480 hd 1200mah geniş voltaj 5-23v sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir. çalışma süresi: yaklaşık 3 saat dropshipping ve toptan satış desteği. paket içeriği: destek

not: bu öğe koruyucu kılıf, ve iki bölümden oluşur, kulaklık olmadan anlayabiliyorum umuyoruz!!!

renk: beyaz vr aksesuarları knuckle askı oculus quest 2 vr dokunmatik kontrol kolu kavrama ayarlanabilir anti-kayıp bileklikler i̇çin quest2 özellikler: adı: oculus quest 2 için knuckle sapanlar seti 3、sağlam ve kararlı: son derece elastik kayış, denetleyicinin düşmesini önlemek için denetleyicinin tutamağını elin arkasına sıkıca sabitler.kemer halkasının sızdırmazlığı