460W / 600W 3V-70V Giriş Harici Doktoru GÜNEŞ PANELI Güç Sistemi Optimazation Voltaj Sınırlayıcı Anti-Hotspot Gölgeleme IP67

₺1 359.03 ₺2 773.45
SKU: s259180

Bu güneş iyileştirici, çoğu poli / tek kristalli güneş modülüyle çalışabilir, ancak esnek BIPV panellerle çalışamaz.

460 W, 600 W

S: Her türlü invertör ile çalışır mı?

C:Uyumsuzluk sorununu belirli bir süre içinde çözecektir.Uyumsuzluk durumu sabit değildir, zaman atlaması, ortam değişimi vb. Sırasında farklı modül bozulma seviyesi ile değişecektir.Uyumsuzluk sorunu, belirli bir süre sonra başka bir modülde tekrar ortaya çıkabilir.Namlu etkisine atıfta bulunarak, sistemde ağır güç kaybı görünecektir.Başa çıkmak için uyumsuzluk modülünü bulmanız gerekiyor.

- 1.5 KW, 2.2 KW, 3KW, 4KW,

Işte 1.5 KW ~ 20KW şebeke bağlantılı güneş invertörü:

S:Optimizer'ı yalnızca uyumsuzluk modülünün altına yüklersek ne olur?

5KW,

olumlu cevap

C: Mevcut rakip optimize ediciler elektrikli bileşenlerden yapılır.Normalde bir optimize edicide yaklaşık 150 bileşen bulunur.En yüksek verimlilik %98'in üzerindedir.Büyük ve ucuz değil.Bizimki çip tarafından yapılır, bileşenler sadece birkaçıdır, en yüksek kongre verimliliği %99,5'tir.daha küçük, ucuz, esnek.

460W optimizer, akımı optimizer'ın sınırından daha büyük olduğu için 210 mm'lik hücrelerden(2 parçaya kesilmiş) yapılmış panellerle iyi çalışamadı.460W optimizer'ı satın almadan önce lütfen panelinizin hücresini kontrol edin.Paneliniz bu tür hücrelerden yapılmışsa, lütfen 460W optimizer kullanmayın.

Bu güneş optimizer herhangi bir marka dize invertörler ile normal çalışabilir market.It belirli bir marka için değil, evrenseldir.

1 MPPPT 1'den fazla dizeye sahipse, bazı marka iyileştiricinin tüm dizelerdeki tüm modülleri kurması gerekir.

C: Farklı sistemin farklı durumu vardır, her bir projede test edilmesi gerekir.Yeni ve gölgesiz proje için farklı marka ve model nedeniyle elektrik üretimi %1 - %3 artacak module.By zaman geçtikçe, elektrik üretimi toz ve çevre etkisinden dolayı daha fazla olacaktır.

S: Dizedeki her modüle monte etmeniz gerekiyor mu?

A: gerek yok.Sadece sıcak nokta, gölgeli, bozulma hızlı, tozlu vb. Uyumsuz modülü takın.

olumlu cevap

- 4KW, 5KW, 6KW, 8KW,

S: Avantajınız nedir?

S: Her tür modülle çalışır mı?

Q&A

S: Optimizer'ı kurduktan sonra kaç güç kaybı kaydedilecek?

DİĞER MARKA SOLAR İNVERTÖRLER VE OPTİMİZE EDİCİLER: Ecomomic ,

460W Modeli:

-

600W Modeli:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: DC / AC İnvertörler
  • Çıkış Tipi: DC
  • Çıkış Akımı: MAKSİMUM 15A, 17A Maks.
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çıkış Gücü: 460 W / 600 W
  • Teorik Maksimum Çıkış Voltajı: 55v
  • Çıktı Frekans: DC
  • Model Numarası: 460 W / 600 W
  • Ağırlık: 0.5KG
  • Giriş voltajı: 9-55V
  • Boyut: 105*105*20MM

Etiketler: tayt Polonya, almanya güneş inverter, tshirt polonya depo, 3 v güneş paneli lot, 400wat güneş paneli, eldiven Polonya, izole converter dc dc, güneş invertörü hibrit, optimate 4 talimatları, güneş paneli 265w.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. özellikler: malzeme: silikon boyut: uygulama.7 cm x 10.8

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime