Sokak Deniz Feneri plaj yol ışığı Lambası Metal Kesme Ölür Yumruk Şablon Scrapbooking Fotoğraf Albümü karton kutu Kabartma Zanaat

₺42.40 ₺49.85
SKU: s244971

Boyutlar ve gereksinimler

Yukarıdaki satış noktasının ayrıntılarını açıklayın, çekin ve Renklendirin: Gümüş Malzeme:Düşük karbonlu çelik Boyut: 14.0 cm*4.7 cm / 4.21 inç*4.53 inç Dönüşüm: 1cm =0.39 inç /1 inç = 2.54 cm Paket:1 adet/grup Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.2 cm farklı olabilir - %100 çelikten yapılmış yüksek kaliteli ince metal kesme kalıpları - Kağıt kumaşı kesin ve çok daha fazlası - Kalıp kesme makinelerinin en büyük markalarında çalışır OEM hizmeti kabul edilebilirpotansiyel kullanıcılarınıza güven sağlamak.

Nakliye ve iade politikası:

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız). 2. Aldığınız ürünler hasar görmüşse veya yanlış stiller varsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri çözeceğiz, Memnuniyetiniz daha iyisini yapma hareketimizdir.

Dropshipping / toptan / OEM:

Okuduğunuz için teşekkürler

1. Ödeme alındıktan sonra genellikle 48 saat içinde siparişlere devam edeceğiz. 2. Çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini 15-60 gün sürer. 3. Önerilen gönderiler: Sampiyonkurslari.com.tr standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, hızlı 4. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Satıcı tarafından kesilmiş kağıt

Geri bildirim:

1. Dünyanın her yerine gemi bırakıyoruz, herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 2. Toptan satış için en iyi fiyatı sunacağız ve en iyi gönderiyi önereceğiz. 3. Costomized kalıplar,damga ve diğer popüler ürünler bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Usage3: yeni kesme kalıpları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: METAL kalıp-namics
  • Desen Türü: daire
  • ürün1: Scrapbooking craft için Metal Kalıplar
  • Model Numarası: DM-380
  • Marka Adı: ZUCZUG

Etiketler: altın kesme kalıbı, epica sis lambası, sokak açık mavi, sincap metal kalıp kesimleri, kesme ölür arena, mısır metal kesme kalıpları, silikon kalıp kesme, ahşap kesme kalıpları, metal kesme kalıpları küçük, sokak lambası ölçeği.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. paket şunlardır: 1 takım renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. özellikler: özellikler: malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime