Şeffaf Akrilik Takı Depolama Rafı Küpe Kolye Askısı Tutucu Duvara Monte Yapışkanlı Ekran Standı Organizatör

₺66.85 ₺131.03
SKU: s2413

Bu proje hakkında

Paket içeriği: 1 adet duvara monte Takı depolama Rafı

3.Kolyelerinizi bu kolye düzenleyicisine tek tek asın, ihtiyacınız olan kolyeyi bir glance.No mücevher kutusunda onları tek tek aramanız ve aşınma süresinden tasarruf etmeniz gerekiyor.

Malzeme: Akrilik

Ürün Adı: Duvara Monte Takı Raf

Dikkat:

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

2.1 inç = 2.54 santimetre 1 santimetre = 0.39 inç

Boyutu: 34 * 4 * 2 CM/13.38*1.57*0.78 inç

3. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm farklılıklara izin verin.

1. Lütfen resme göre ürün boyutunu hayal etmeyin, lütfen belirli boyuta göre satın alın.

1.12 Parlak elmas kancalı akrilikten yapılmıştır.Kancalar arasındaki boşluk, büyük, hacimli bir kolyeyi barındıracak kadar 0,35 inçtir.Bu duvara asılan mücevher kolye kancası, ev dekorunuza harika bir ektir ve bir yatak odasına veya gardıropa göz alıcı bir unsur ekler.

4.Şeffaf kolye asılı duvar askısının kurulumu çok kolaydır ve tokanın yük taşıma kapasitesi çok iyidir, bu da büyük ve ağır şeyleri asabilir.

2.Ahşap ve demir kolye takılarından daha uzun süre dayanır holders.It çok dayanıklıdır ve çeşitli dekorasyon stilleri için uygundur.12 Parlak parlak elmas kanca çok yönlüdür ve kapıların arkasına monte edilmiş anahtarlar, bandanalar, köpek tasmaları veya diğer aksesuarlar için de kullanılabilir.

5.Sevimli asılı takı tutucu organizatör çok yönlüdür ve anahtarlar, eşarplar, köpek tasmaları veya diğer aksesuarlar için giriş yolunda kullanılabilir.Dolap kapılarının veya dolap kapılarının içinde de kullanılabilirler.

Renk: şeffaf

Tanımlamak:

4. Farklı monitörler ve kamera ışıkları nedeniyle hafif renk farkı olabilir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Malzeme: Akrilik
  • Öğe Türü: Takı Ambalaj ve Ekran
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Çapı: 34*4*2CM
  • Takı Ambalaj ve Ekran Tipi: Kesesindekiler
  • Ürün Özellikleri: Saydam
  • Ürün Yüksekliği: 1.4in
  • Model Numarası: RRR7394'NIN sohbeti
  • Ürün Uzunluğu: 13.4in
  • Ürün Ağırlığı: 70g

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. paket şunlardır: 1 takım özellikler: özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) renk:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime