Tam Kare / Yuvarlak Matkap 5D DIY Elmas Boyama" araba " Nakış Çapraz Dikiş Mozaik Ev Dekor Hediye KİK

₺104.86 ₺174.77
SKU: s2403

Burer,nakliye sırasında vergilerden, gümrüklerden ve diğer ücretlerden sorumlu olacaktır!Tüm öğeler Sampiyonkurslari.com.tr berified adresine sevk edilmelidir

DIY Elmas boyama üretim adımları a. Kutuyu açın ve elmas çekme özel araçlarını kontrol edin.b. Kodlama sırasına göre düzenlenmiş reçine elmas rengini görüntüleyin.c. Yukarıdaki bant çizimini ortaya çıkarın, renk kodlamasına karşılık gelen birçok sembol göreceksiniz.d. Karşılık gelen renk kodlu kelepçeye göre karşılık gelen reçine kakma elmasları.e. önerilen bir tür reçine elmas bir set tamamlandı faster.f.In mükemmel bir elmas boyama oluşturmak için, her satır sembolünün tek bir yerde bir araya getirilen çizimlerin sıkışmış elmas kalması gerekmez.g.

Çizimler üzerinde iyi bir figür kesmek için, yukarıdaki malzemenin düzlemine monte edilmiş sıralı diziyi tutun.h. Ek yerleri düzgün karşı düz gerekir, çatlaklar yok.i. iyi bir dövüşten sonra, tutkalın karşılık gelen sembollerindeki boşluğun geri kalanı diamonds.j.To iyi bir elmas çizimi tamamlayın, uygun bir çerçeve seçiminize koyun (ürün çerçeve içermez).Fotoğraf Özel Hakkında Aileniz veya kendi portreniz, düğün resimleriniz, seyahat fotoğrafları, evcil hayvanlar, güzel manzaralar vb.Gibi elmas boyama yapmak istediğiniz fotoğrafı özelleştirmek gerçekten popüler ve modaya uygun.Daha sonra kendi fotoğrafınızı ailenizle birlikte kendi ellerinizle yapabilir ve son olarak evinizin duvarındaki bir çerçeveye koyabilir veya başkalarına benzersiz ve unutulmaz bir hediye olarak verebilirsiniz!Sadece sipariş verin ve fotoğrafınızı bize gönderin, size Efekt hakkında mükemmel bir elmas vereceğiz

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ile ve service.It sadece 1 dakikanızı alacak.Teşekkürler!Ürün ve hizmetten memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler!

Öğeden memnun değilseniz, aldıktan sonra bir hafta içinde orijinal durumunda iade edilebilir.öğeyi alır almaz size nakliye ücreti ile birlikte tam geri ödeme göndereceğiz.Ama alıcı iade nakliye ödemek gerekiyor.

Dikkat!biz Çin anakara uluslararası satıcı vardır.LÜTFEN SABIRLI OLUN!Biz genellikle standart uluslararası sunuyoruz airmail.It teslimat için yaklaşık 10 ila 25 iş günü sürebilir.Herhangi bir sorunuz veya özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.aramızdaki zaman farkı nedeniyle 24 saat içinde cevap vereceğiz.

- Porduct adı: yeni nesil DIY elmas boyama - - Rubik küp elmas boyama-Özellik: yuvarlak elmas; Elmas tuval komple kapak, tam elmas nakış-Malzeme :477 DMC renkleri ile yeni nesil yuvarlak reçine elmas-Ambalaj: Renk kutusu / çanta-Çok amaçlı: Odası, banyo, Tuvalet, Mutfak, çalışma, Ev, Ofis, otel, restoran ve Bar-süreç :Yeni teknoloji, farklı kare elmas ve diğer elmas ile. bu son teknoloji Hakkında Ambalaj boyutu daha küçük 40x30 cm çanta tarafından gönderilen

Geri bildirim

Ekspres Teslimat

Elmas nakış hakkında

Konuya girmek için aşağıya tıklayın ürün Bir Dahaki sefere Ziyarete Hoş geldiniz

Not

Boyut ne kadar büyük olursa, etki o kadar iyi olur!Her elmas boyutu: 2. 5x2. 5mm. Resim karmaşıksa, küçük boyut çok iyi olmaz!Herhangi bir resmin büyük boyutuna ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın!

hakkımızda

Satış Şartları

boyutu daha büyük 40x30 cm kutu tarafından gönderilen

Bizim elmas boyama yarı-bitmiş vardır, çerçeve dahil değildir.Yapınız için elmas nakış araçlarını sağlayacağız.Ve %20 daha fazla elmas yerleştireceğiz!Ürünlerimiz en ucuz olmasa da, ürünlerimizin kalitesi en iyisidir!Bitirdiğinizde, resimlerinizin resimlerini bize gönderebilirsiniz,tüm dünyadaki alıcılara göstereceğiz!

review images
Anonymous - 2022-10-30

ÇOK GÜZEL

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Yİ PARLAK
  • Tarz: Avrupa
  • elmas türü: Özel Şekilli
  • Elmas Şekli: Yuvarlak
  • Kit Türü: Çapraz dikiş
  • matbaa Harfi: 5D
  • Malzeme: reçine
  • Kullanmak: Resimler
  • Kategori: Elmas Mozaik
  • Elmas sayısı: 1-10 tür
  • Çerçeve: No
  • Özellikleri: Elmas Nakış
  • Tuval Paketleme Yöntemi: sıvamak
  • Desen Türü: Çizgi film
  • Elmas: Yuvarlak Elmas
  • Elmas özellikleri: Rhinestones parlak
  • Yapıştırma Alanı: Tam
  • Form: Tek
  • Dış Ambalaj: Renkli Kutu
  • Renk sayısı: 30-45

Etiketler: 50. elmas boyama, elmas boyama tam kafatası, 3d elmas boya armyqz diy, crossmotor elmas boyama, 5d elmas boyama çaydanlıklar, elmas boyama zooya otobüs, modela elmas boyama, lapine elmas boyama, dolorean elmas resim, elmas boyama kanvas.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime