Çocuk Yapışkan Yelek Çocuklar Yapışkan Jersey Atma Yapışkan Hedef Erkek Kız Açık Spor Oyunu Yapışkan Topları Yılbaşı Hediyeleri

₺43.55 ₺86.91
SKU: s239622

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İstisna yok!

SSS:

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Not:

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Sampiyonkurslari.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

- 2 adet Yumuşak Top

1. Dünya çapında Nakliye. (Bazı Ülkeler ve APO/FPO hariç)2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

5. Servis Transıt Süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

- Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle,gerçek renk resim renginden biraz farklı olabilir.

Tanım:

- Cevap: Bir yelek (çocuk veya yetişkin) ve 2 top

- Renk: Mavi,Yeşil,Sarı,Kırmızı, Turuncu

Paket Şunlardır:

- Bu ürün, uzun süre kullanım için yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam birinci sınıf kumaş ve süngerden yapılmıştır.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.süresi dolmuş bir garanti ile öğeleri tamir etmiyoruz veya değiştirmiyoruz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

- Izin lütfen 1-2 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

Özellikler:

7. Teslim Süresi:

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

3. Biz tam kazanan teklıf tutarını iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı hem Sampiyonkurslari.com.tr işlemi iptal sonra.ya da bir yedek seçebilirsiniz.

- Malzeme: Oxford Kumaş

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

- Çocukların motor becerilerini, sosyal becerilerini ve fiziksel işlevlerini geliştirmeye yardımcı olabilir.Çocuklarınıza ve arkadaşlarınıza hediye olarak harika.Çocuklar açık oyun için mükemmel.

- Soru: Kit kaç yelek ve top içerir?

- Boyutu: Çocuk Yelek: 29 * 43 cm / Anne Yelek: 39 * 53 cm / Top:6 * 6 cm

- Oynaması kolay, her yeleğin kendinden yapışkanlı ön yüzeyi, sadece topu fırlatın, top yeleğe çok iyi yapışır.

- 1 adet yapışkan yelek

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

review images
Anonymous - 2022-07-24

Önlüğün resimdeki gibi kırmızı olduğunu düşündüm, biraz karanlık. Satıcıdan memnunum ve beklenenden daha hızlı geldim. Teşekkür ederim.

review images
Anonymous - 2022-07-25

Kimseye 4 top için çok para ödemiyorum. Paket geldiğinde bir top aldım. Bir. Küçük top iade yok! Bana verdiği parayı geri istedim. Verilmedi! Çok kötü. Çok fazla 4 top ödeyin ve bir tane alın. Oydu. Hayal kırıklığına uğramış

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • CE: Sertifika
  • Özellikler 2: Çocuklar için oyuncaklar
  • Özellikler 1: Çocuk Spor Oyuncak
  • Özellikler 7: Çocuk için oyuncaklar
  • Özellikler 4: Çocuklar için açık oyuncaklar
  • Sertifika: CE
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika Numarası: AYARLA2020-11387
  • Özellikler 8: çocuklar için oyunlar
  • Malzeme: Giysi
  • Özellikler 3: Çocuk oyuncakları
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Özellikler 6: Açık Hava Oyunları Bahçe Çocuk
  • Tip: Açık spor oyuncak
  • Özellikler 10: Açık spor oyuncak
  • CN: Guangdong
  • Özellikler 9: Takım oyunu sahne
  • İşlev: Algı Geliştirme (Renk/Şekil/Ses/Görme)
  • Yaş Öner: 12+y
  • Özellikler 5: çocuklar için oyunlar

Etiketler: yapışkan kare bant, grani çocuk oyuncakları, yuvarlak durumda eğlenceli, kartlar açık oyun, jersey kounde çocuklar, kıpır kıpır oyuncaklar topları, hedef kürk battaniyesi, tanımsız pantolon, alışveriş merkezi çocuk oyun alanı, açık spor pijama.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım malzeme: silikon özellikler: renk: şeffaf boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime