Dinozor Oyuncak Jurassic Dino Hayvanlar Orman Seti Minifigure Dinozor Kazı çocuk Eğitici Oyuncaklar Erkek Çocuklar için Hediye

₺822.29
SKU: s23205

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız.

Geri Bildirim Hakkında

5.Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz bunu uzatmak için yardımcı olabilir.

3.Ödeme yer siparişinden sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

Ürün tipi: Dinozor oyuncak seti(saklama kutusu ile)

Belirleme:

iade politikası

4.Servis Transıt Süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri değişebilir.Özellikle tatil sezonunda.

Aldığınız ürün açıklandığı gibi değilse veya kalitesi düşükse, sipariş tamamlanmadan önce iade edebileceğinize söz veriyoruz ('Alınan Siparişi Onayla'yı tıkladığınızda veya onay süresini aştığınızda) ve tam bir geri ödeme alın.İade nakliye ücreti sizin tarafınızdan ödenecektir.Veya ürünü saklamayı seçebilir ve iade tutarını doğrudan satıcıyla kabul edebilirsiniz.

1.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.Bizim mal çok yeterli, emin satın dinlenme lütfen, biz derhal sevk.

2. Tüm ödeme güvenlik ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

Sevkiyat hakkında

Aktivite oyun matı-halımız ince PVC yerine yumuşak dokunmamış kumaş dokusundan yapılmıştır.Bu halı bize parlak renklerle ilginç bir çizgi film dinozor parkı gösteriyor. color.It 2 ila 4 oyuncunun birlikte kaliteli zaman geçirmesi için yeterince büyük.Etkinlik mat boyutu: 31.5’ x 27.6’.

3.Bu ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin.Biz bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler!

Eğitici Dinozor T-Rex Model Seti Jurassic Dinozor oyuncak seti Oyun Ejderha Ejderha Velociraptor Hayvan Dekor oyuncak seti Çocuklar için

Boyutu: resim gösterildiği Gibi

2.Manuel olarak ölçüldüğü için ürün boyutunda belirli bir hata olabilir.

5.Eğer ödeme 60 gün içinde sipariş almadıysanız, pls bize ulaşın.Nakliye bilgilerini takip edeceğiz ve en kısa sürede size cevap vereceğiz.

1.Lütfen istediğiniz ambalajı ve miktarı seçmeye dikkat edin

1. Biz Sampiyonkurslari.com.tr Alipay kabul.Sampiyonkurslari.com.tr'te birçok ödeme yöntemi mevcuttur.kredi kartları,Visa, Mastercard, Qıwı , gerçek zamanlı Banka Havalesi, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Sizin için en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

2.Politika nedeniyle, Rusya iseniz lütfen bize tam adınızı verin.İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

1.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, 5-STAR OLUMLU GERİBİLDİRİM bırakın lütfen, yanı sıra alıcı gösterisi, satın alma için teşekkür ederiz.

2.Pls öncelikle bizimle irtibata alındığında öğe ile memnun değilseniz, biz herhangi bir geribildirim veya anlaşmazlık ayrılmadan önce size tatmin edici bir çözüm sunacak, anlayışınız için teşekkürler!

Ödeme hakkında

Jurassic maceracı yolculuk-Çocuğunuza dinozor dünyasını keşfetmek için uzun oyun saatleri geçirme şansı verin.Bu, 9 dinozor aksiyon figürünün eksiksiz bir setinin yanı sıra keşif becerilerini geliştirebilecek zorlayıcı bir Dino park paspasıdır.

Nihai gerçekçi dinozorlar-bu interaktif Dino Oyun Seti, toplam 9 dinozorda Tyrannosaurus Rex, giganotosaurus, therizinosaurus, Stegosaurus, Triceratops, Velociraptor, acrocanthosaurus, Brachiosaurus, Dimetrodon içerir.Toksik olmayan PVC'den yapılmış, ayrıca el boyaması onları daha dayanıklı ve gerçekçi hale getirir.Her türden büyük dinozor figürleri, boğulmayı ortadan kaldırarak çocuklar için güvenlik sağlar.

1.Toptan için, biz indirim sunacak.

Eğitim ve gelişim Oyun Seti-gerçekçi dinozor figürleri saatlerce yaratıcı oyun başlatacak.Çocuklarınızı elektronikten uzaklaştırın ve çocuğunuzun hayal gücüne izin verin run.It çocuklarınıza arkadaşlarıyla işbirliğini öğretecek veya kendi odalarında yaratıcı bir şekilde eğlendirecek mükemmel bir eğitici oyuncaktır!

3.Genellikle müşterilerimize, burada en ucuz ve hızlı yol olan nakliye olarak Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliyesini seçmelerini öneririz ve ayrıca gönderimden sonra çevrimiçi olarak da takip edebilirsiniz.

Malzeme: plastik

2.Biz sadece teyit sipariş adresine gemi, Pls adresinizin alıcı adresinizle eşleşmesi gerektiğini kontrol edin.

4. İşlem Hong Kong ve Çin resmi tatilinde ise, işlem süresi gecikecektir.Lütfen anlayın.

3.Politika nedeniyle, Brezilya'daysanız lütfen alıcının kişisel vergi numarası bilgilerini (CPF) doğru bir şekilde gönderin.

Not:

Yaş: 3 + yıl

Doğum günü partisi, Noel, tatil veya Dürtü hediyesi için mükemmeldir.Bu arada evde, dışarıda veya okuldaki bir bilim projesinin parçası olarak oynanabilir.

Renk: resim gösterildiği Gibi

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Hui Cheng Oyuncaklar
  • Uyarı: yemeyin, uzak ateş
  • Yaş Öner: 12+y
  • Tema: Hayvanlar ve Doğa, Fantezi ve Bilim Kurgu
  • Sertifika: ce, Avrupa sertifikalı (CE)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Model Numarası.

Etiketler: oyuncaklar, Çocuklar için eğitici oyuncaklar, fosil örneği, dinozor, dinozor iskeleti.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) malzeme: silikon özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. özellikler: paket şunlardır: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime