yeni 35L Hafif Katlanabilir Sırt Çantası Erkek Kadın Su Geçirmez Packable Sırt Çantası Yürüyüş Sırt Çantası Güvenli Yansıtıcı Tasarım Yürüyüş

₺340.95 ₺681.90
SKU: s2236

[Güvenlik Yansıtıcı Tasarım] Sırt çantasındaki yansıtıcı şerit daha güvenlidir, bu da gündüz seyahatleri ve gece açık hava maceraları için harika bir arkadaştır.Turuncu düdük tokalı ayarlanabilir göğüs kemiği kayışı omuz basıncını azaltır ve acil durumlarda tehlike mesajı gönderir.

stil 03: Tibet Mavi

[35L Büyük Kapasiteli] Katlanabilir sırt çantası, bir ana fermuarlı bölme, iki ön fermuarlı cep ve iki yan cep içerir.Ana bölme, eşyalarınızı düzenli bir şekilde düzenlemenize yardımcı olacak kullanışlı bir bölücüye sahiptir. 35L büyük kapasite, tüm temel öğelerinizi kolayca düzenlemenize yardımcı olur.Sırt çantası, bagajınızda yer kazanmak için bir sandviç boyutuna (22x22 cm/8.66x8. 66 inç) katlanabilir.

Katlanmış Boyutu: 22x22x4 cm / 8. 66x8. 66x1. 57 inç

Stil 01: Tropikal Yağmur Ormanları

3. Lütfen manuel ölçümler nedeniyle hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Sahneler için uygun: Eğlence seyahat, şehir turu, açık yürüyüş, kamp, yürüyüş, bisiklet.

[Rahat ve Nefes Alabilir] Bu sırt çantası, omuz basıncını hafifletmeye ve daha rahat bir deneyim için tıkanıklığı azaltmaya yardımcı olan nefes alabilen örgü omuz askıları ile tasarlanmıştır.Omuz kayışlarının uzunluğu ayarlanabilir ve tokalı ayarlanabilir göğüs kemiği kayışı, sırt çantasını yerine kilitlemenize yardımcı olur.

Malzeme: Naylon malzeme ( su itici + yırtılmaya dayanıklı) + metal fermuar

Ürün Kapasitesi: 35L

Adı: Hafif Katlanabilir Sırt Çantası

1. Doğal olarak kuruması için elde yıkamanızı ve asmanızı öneririz.

Katlanmamış Boyutu: 30x20x50 cm / 11. 81x7. 87x19. 68 inç

Notlar:

Ürün Ağırlığı: 320g (ultra hafif)

[Yaygın olarak kullanılan] Bu sırt çantası hafif, şok emici ve su geçirmezdir ve taşıması rahattır.Günlük kullanım veya günlük seyahat, tatil, seyahat, yürüyüş, okul, kamp ve shopping.It ayrıca doğum günleri, Noel, tatiller ve diğer özel günlerde kadınlar ve erkekler için mükemmel bir hediyedir.

Hafif Sırt Çantası, Katlanabilir, Su geçirmez

2. Işık ve ekran ayarları arasındaki fark nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

[Su geçirmez Malzeme] Bu sırt çantası, ağır hizmet tipi metal fermuarlarla tasarlanmış ve uzun ömürlü dayanıklılık için büyük stres noktalarında büyük baş tırnaklarla güçlendirilmiş, yüksek kaliteli aşınmaya dayanıklı yağmur geçirmez naylon malzemeden yapılmıştır.Sırt çantasındaki eşyaları ıslanmaya karşı etkili bir şekilde koruyun.

Stil (İsteğe Bağlı): Stil 01; Stil 02; Stil 03

1 x Sırt Çantası

Stil 02: Ayışığı Ormanı

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: miuline
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: naylon
  • Cinsiyet: Üniseks

Etiketler: 9l taktik sırt çantası, sırt çantası, sırt çantası, naturehike sırt çantası.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme: silikon miktar: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime