Yedek Parçalar Elektrikli Süpürge Değiştirme Kiti İrobot Roomba 800 900 Serisi İçin Robotik Süpürge Aksesuarları Değiştirme

₺330.45 ₺541.70
SKU: s223037

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Geri Bildirim Hakkında:

4 x HEPA filtreleri

10 x vidalar

6 x yan fırçalar

Kit birkaç vida ile birlikte gelir ,süpürücüyü sökerken küçük vidalar kaybolursa ,doğrudan yedek parçanız varsa, garip geçici satın alma, konforlu ve kullanışlı olmaktan kaçının.

Paket içeriği:

Malzeme: plastik

1. Hiçbir sorun olmadığından emin olmak için lütfen dikkatlice aldığınızda paketi ve öğeyi kontrol edin.

Filtrelerin sık sık değiştirilmesi, boşaltılan havayı daha taze hale getirmek ve ikincil kirliliği önlemek için ince parçacıkları filtreleyebilir.Hepa filtresinin sık sık değiştirilmesi, motoru küçük tozları solumaktan etkili bir şekilde koruyabilir ve motorun servis ömrünü uzatabilir, bu da süpürücünün servis ömrünü uzatır.

Yedek Parçalar Elektrikli Süpürge Değiştirme Kiti İrobot Roomba 800 900 Serisi İçin Robotik Süpürge Aksesuarları Değiştirme

Lütfen müşteri hizmetleri personelimizin sadakatine inanın ve işleyin ability.Do olumsuz bir değerlendirme ve kötü geribildirim yıldızları vermek kolay değildir .Değerlendirme değişemediğinden, geri bildirim değişemez, iletişim kurmamız ve birbirimizi anlamamız gerekir.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Rulo fırçanın benzersiz rulo tasarımı ,yüksek dereceli aşınmaya dayanıklı malzeme, tırtıklı sırt tasarımı kullanarak,dönerken döküntüleri güçlü bir şekilde ayrıştırır,saçları keser ve sarım problemini çözer,saçları ve döküntüleri %99 temizler.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

hakkımızda

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4 x rulo fırçalar

Ödeme hakkında

renk: gösterildiği gibi

İrobot Roomba 800 & 900 serisi için Pro Yedek Aksesuar: iRobot Roomba için 890 891 894 860 861 864 880 870 980 960 961 964.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Sampiyonkurslari.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Mileseey'nın sohbeti

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın,

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime