SpinFit CP100 CP800 Kulak İçi Kulaklıklar Kulak Ucu Patentli Silikon Kulak Uçları

₺369.60
SKU: s2097

Geleneksel kulak tıkacı yastık konfigürasyonu yok .sadece basınç üretmek için geleneksel giysiler kulak şeklindeki kulak tıkaçlarını zorladıktan sonra kulak kanalının ilk dönüşüne girebilir, ancak kulak kanalının derin derinliğini sorunsuz bir şekilde döndürebildi, ezildiğinizi hissetmeyeceksiniz.

Geleneksel kulaklıklar ve SpinFit arasındaki fark

Renk ve ambalaj hakkında

SpinFit itaatkar kulak şeklinde dönebilir, kulağın derinliklerine pürüzsüz olabilir.çünkü kulağın derinliklerine itaatkar, tiz ve basları büyük ölçüde artırabilir, daha geniş bir range.In ilk dönüm, ses tüp olmayacak bent.so ses tüpünü koruyabilmesi pürüzsüzdür, ses daha düşük olmaz.SpinFit rahat giyin, baskı yapmayın, müziği orijinal sese daha yakın, varlık dolu bırakın.

Desteğiniz için teşekkürler

Ses kalitesini artırın.SpinFit yastık yapısı ile kulak tıkacının 360 °serbestçe dönmesini sağlamak mümkündür, kulak kanalında daha derine daha sorunsuz ulaşır.

Patent tasarımı.Spinfit'in benzersiz ses tüpü yastık yapısına tutturulmuştur.Bu konfigürasyon kulağın 360 ° serbest dönmesini sağlar, bu tasarım çok uluslu patent olmuştur.Patent edinimi Ülke: Amerika Birleşik Devletleri, AB, Japonya, Tayvan, anakara Çin

Kulaklıklar daha derin kulak kanalı çevreleyen gürültüden izole edilebilir, net bir tiz ve zengin bas daha iyi gösterir, müziği orijinal sese daha yakın, varlık dolu hale getirir.

SpinFit CP100 CP800 Kulak İçi Kulaklıklar Kulak Ucu Patentli Silikon Kulak Uçları

Giymek için rahat.Yastık konfigürasyonuna sahip SpinFit, kulak tıkacının 360 ° serbestçe daha düzgün dönmesini sağlar kapsamlı derin kanal, kulak kanalının itaatkar şekli, geleneksel kulak uçları takarken basınç hissi olmayacaktır.

Kalite doğrulama.Kulaklıkla müzik dinlerken, kulak zarı kulaklığın ses deliğine daha yakınsa ve yüksek aralığı yükseltirse, ince tiz gösterir; Ayrıca havanın sızmamasına izin verir, düşük aralığı uzatır, ağır bas gösterir.Kulaklıklar kulağın derinliklerine nüfuz edebilir, mühürlü daha iyi için değiştirilir ve böylece yüksek aralığı ve düşük aralığı artırır, daha iyi bir ses gösterir.

Diffeoduction partileri nedeniyle, aldığınız öğenin rengi, satışta gösterilen renkten farklıdır(gönderdiğimiz ürün hakkında herhangi bir spesifikasyon olmayacaktır,lütfen nazik olun.

review images
Anonymous - 2022-07-25

Orijinal Ürün. ama 800 cp pek konforlu Değil.

review images
Anonymous - 2022-09-23

Eartips çok kaliteli. Sadece düşünce türü bilgilendirmek ya da model olmalıdır. Zaman çok dar buldum ve pro KZ çizgilere sahip uyum zorluğu vardı. Bu CP800 aldık ve iç delik uyuyor ifade eder sanırım. Satın mükemmeldi. Sadece delik kulaklık enlarguecesse için cap bir manikür ile yeterli gücü vardı ve uyum. İlk zayıflayın sonra, ikinci daha kolay oldu. Şimdi herhangi bir şikayeti olmadan kullanma. Diğer kulaklıklar benim için gelecek satın Diğerleri.

review images
Anonymous - 2022-09-04

Geldi. Teşekkür ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Paket: Evet
  • Model Numarası: CP100 CP800 I
  • Marka Adı: linsoul'un
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Kulaklık Silikon Kılıf
  • Malzeme: Silikon

Etiketler: kulak ucu silikon kapak, silikon kulaklık başlıkları headfi, bang çocuk, fanta kulaklık kılıfı, yakult kulaklık kılıfı, tanımsız pantolon, spinfit cp100 penon, silikon kulak kancaları egzersiz, linsoul hc 08 kablo, fııl kulaklık kılıfı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

şarj adaptörü güç: 5 topuzlar 60 w ürün boyutu: 420x380x680mm malzeme: abs + demir özellik kutucuk: pil: 7.4 v/3600 mah lityum pil 4.3000 mah büyük kapasiteli pil, uzun pil ömrü, müziğin keyfini çıkarmaya devam edin. ambalaj boyutu: 460x415x745mm ambalaj: 1/1 adet bluetooth hoparlör, caixa de som bluetooth,, caixa de som, altavoz

direnç: 16 ohm; tanım: arayüz: 3.5 mm; ambalaj listesi: qkz ak6 headphones3. 5mm gürültü reductio kulaklık telefon xiaomi için mikrofon i̇le iphone için kulak mikrofon stereo yarış spor kulaklık 1 x dinamik kablolu kulaklık 2. farklı monitörlerin farkı nedeniyle, resim ürünün gerçek rengini yansıtmayabilir.teşekkürler. malzeme: tpe,

alıcı frekansı: 40 alıcı frekansı: 5645-5945nhz pil malzemesi: 3.7 v polimer pil geniş voltaj fonksiyonu: dc 5-23 v, geniş voltaj girişi, 2 s-6 s için uçak elektrik zemini ile güçlendirilebilir 1 x fpv gözlük bu fpv monitör, en iyi görüntü görüntüleme efektini getiren 16:9 en boy oranına sahip 800*480 yüksek çözünürlüklü bir ekrandır. pil

bu öğe koruyucu kılıf, ve iki bölümden oluşur, kulaklık olmadan anlayabiliyorum umuyoruz!!! not:

ağırlık: yaklaşık 20g / 1 takım 1 çift mafsal kayışı (oculus quest 2 vr için cihaz dahil değildir) malzeme: pu + silikon + naylon 3、sağlam ve kararlı: son derece elastik kayış, denetleyicinin düşmesini önlemek için denetleyicinin tutamağını elin arkasına sıkıca sabitler.kemer halkasının sızdırmazlığı serbestçe ayarlanabilir.bir kayışın ağırlığı