Mandalı Kanca Kitleri Kendi Halı Kırmızı çiftlik traktörü Tığ İşi Yastık DIY Halı Kilim Akrilik İplik Baskılı Tuval Hobi ve El Sanatları

₺369.22 ₺696.80
SKU: s2068

Bu "Mandal kanca kitleri için DIY bitmemiş Set", tarafından bitirilmesi gerekiyor yourself.It bir el sanatları ürünüdür, tuval boyutlarında 1-5 cm'lik izin verilen bir varyasyon vardır.Tuval üzerindeki rengin sadece deseni göstermek için olduğuna dikkat edin.Kullanılacak doğru rengi bulmak için lütfen iplik üzerindeki etiketlere bakın.

Ambalaj hakkında

Önceden basılmış renkli kanvas, Başarı Mandalı kanca kitinin özelliklerinden biridir.

Önceden Basılmış Renkli Tuval

Nakış İplikleri

Kafes sıkıcı bir sayı değildir ve işin süresini büyük ölçüde kısaltır ve alıcıların kendi elleriyle (kendin yap) yapma konusundaki ilgilerini artırır.

1. Önceden basılmış tuvali açın, rengi seçmek için renk şemasına ve tuvale bakın.

Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorunu en iyi hizmetimizle çözeceğiz.Lütfen anlaşmazlığı açmayın veya doğrudan olumsuz geribildirim vermeyin.Nazik desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu kit size harika yemyeşil ve herhangi bir dekor motifine uyacak şekilde yapılabilecek bir Halı verecektir. 100 akrilik önceden kesilmiş iplik.Mandal kanca iğnesi dahildir.Kaymaz düğme tarafı.Olasılıklar şaşırtıcıdır, bunları yerde, çekyatta, yatakta, pencerede kullanabilir, hatta yastık şekerleme paspasları ve koltuk minderi haline getirebilirsiniz.Kanca talimatlarının nasıl mandallanacağı ve takip edilmesi kolay bir çizelge gösterilmiştir.

Özel olarak formüle edilmiş mükemmel akrilik iplik, tığ işi özel.

Boyut M (50 cm) bir kutu ile paketlenmiştir,

Kitler Hakkında Her Şey

3. Her ızgaraya yatay çizgiyi dikin, Dikey çizgiyi dikmeyin.

Resmi önceden ızgaraya yazdırın, karelerin sayısını saymayın.

2. Mandal aracıyla istediğiniz ilk ızgarayı başlatın.

Saplı Plastik PVC Hediye Kutusu Ambalajı, dış mekana götürmeniz veya hediye olarak vermeniz için kullanışlı ve taşınabilir.

Beden XL (100-110cm) iki-üç kutu ile paketlenmiştir.

4. Tabanın yerinden çıkmasını önlemek için tuvalin kenarlarını dikerken dikkatli olun.

Boyut L (80cm) iki kutu ile paketlenmiştir,

Ürün Resmi

Özellikle, daha büyük boyutta, daha fazla kutu ile paketlenmiş:

Görüşleriniz

Çalışma Adımları

Ürünler uzun süre kullanılabilir, kirlenebilir ve çamaşır makinesinde çamaşır olarak yıkanabilir.

Özellikler

6. Kağıt deseni önceden basılmış tuval ile farklıysa, baskı sapmasına izin verin, lütfen tuvali takip edin.

Parlak renk, uzun kullanım süresi, 20 yıldan fazla bir yastık mevcuttur.Bu, rakipsiz düşük maliyetli bir piyasa mandalı kanca kitidir.

Kuruması son derece kolaydır ve daha sonra yeni kadar iyidir.

5. Tuval üzerindeki rengin sadece deseni göstermek için olduğuna dikkat edin.Kullanılacak doğru rengi bulmak için lütfen iplik üzerindeki etiketlere bakın.

Talimat Tablosu

Farkına varmak

Achivement Mandal kanca kiti, bu tür bir üründe "elmas" olarak adlandırılabilir, ayrıca "elmas mandal kanca kiti"olarak da bilinir.

bitmiş ürünler

Bu bir tür kendin yap zanaat kiti.Evinizi dekore etmek veya arabanızı daha konforlu hale getirmek için mızrak zamanınızı tamamlamak için kullanın.

Kağıt deseni önceden basılmış tuval ile farklıysa, baskı sapmasına izin verin, lütfen tuvali takip edin.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Ürün 2 Adı : Kanca Goblen Mandal
  • Teknik: Mandal Kancası / Tığ İşi
  • Marka Adı: REDİY LADİY
  • Kaynak: Anakara Çin
  • ürün adı: Mandal Kanca Halı
  • Model Numarası: ZD699'NIN sohbeti
  • Paket: Renkli Kutu
  • Desen Türü: Çizgi film
  • Ürün 3 Adı : Kanca Halı Mandal
  • Malzeme: Pamuk
  • Kullanım: Halı / Kilim / Goblen / Yastık / Yastık
  • Tema: Üç Boyutlu Nakış Serisi
  • Tuval Baskı Yöntemi: Renkli Baskılı Tuval
  • Tarz: Avrupa
  • çamaşır makinesi: Mevcut

Etiketler: mandal kanca halıları, traktör yastığı dekorasyonu, kırmızı çiftlik traktörü, tuval en kanca mandal.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir 2.işık

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime