Dandkey Modifiye Çevirme Katlanır Uzaktan Anahtar Kabuk Durumda Mitsubishi Grandis Outlander Kesilmemiş Boş Bıçak 2 Düğmeler anahtar kabuk

₺89.77 ₺94.55
SKU: s20070

Durum: %100 % Yepyeni

Transponder Çip: Hayır

Önemli Not:

Ve diğer modeli ile aynı özellikleri anahtar boş (Sağ ) ve pil tutucu listelenen aşağıdaki gibi bölüm...

4.Orijinal uzaktan kumandadan dahili elektronu(immobilizer/transponder çipi dahil) alın ve anahtar kabuğumuza yerleştirin,o zaman hazırsınız!

Anahtar Boş: Evet (sağdaki oluk ile)

3. Bıçağı orijinalinizle birlikte yerel çilingir / satıcı tarafından kesin.

1. Bu öğe bir uzaktan değil, sadece bir uzaktan anahtar shell kılıf değiştirme.

Düğme: 2 Düğme

Özellikler:

1.Kırık düğmeli veya aşınmış anahtar kılıflı bir anahtar için en iyi yedek.

Mitsubishi için

Renk: Siyah

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Takım:

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve proje.

2.İçinde iç (uzaktan/elektronik/transponder çip)ünitesi yoktur.

Paket içeriği:

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Sampiyonkurslari.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Lütfen anahtar kabuğunuzu karşılaştırın, satın almadan önce öğenizin ürünümüzle aynı olduğundan emin olun.Çünkü bir araba modeli birçok çeşit anahtara sahiptir

2. Sadece anahtar kutusu ve kesilmemiş itmeli anahtar.Elektronik iç kısımlar değil.

Logo:Hayır

1 X Anahtar Kabuk

Tam ödeme yapıldıktan sonra öğe 7 iş günü içinde sevk edilir.Öğelerinizi zamanında alamıyorsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin, yakında sizin için kontrol edip çözeceğiz.Postanıza normalde 48 saat içinde cevap vereceğiz.bazen hafta sonu veya tatil nedeniyle biraz gecikme olabilir.Postamızı 48 saat sonra alamıyorsanız, lütfen spam'inizi kontrol edin veya diğer posta adresleriyle bizimle iletişime geçin.

Elektronik / Pil: Hayır

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Dandkey'in
  • İmalatçı Parça Numarası: Mitsubishi için
  • Uyarlama: No
  • Kavşak Parça Numarası: Mitsubishi için
  • Diğer Parça Numarası: Mitsubishi için
  • Malzeme Türü: abs
  • Ülke / Bölge Otomobil Üretimi: diğer
  • R / C Fonksiyonu: olmadan

Etiketler: etiketler triton, dişli outlander 2, outlander radyo 2, mitsubishi gizli anahtar, grandis mitsubishi parçaları, 400 triton, triton yüzme, astar mitsubishi grandis, mitsubishi büyük anahtar, mitsubishi ıo anahtarı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. miktar: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime