ShopAants Paslanmaz Çelik Yılan Tırnak Damgalama Tabaklar Gül Kalp Serin Desen Stencil DIY Baskı Nail Art Resim Şablon 050

₺30.37 ₺58.45
SKU: s20005

6 * 12cm Tırnak damgalama plakaları Sevimli Tavşan Güzel Desen Paslanmaz Çelik Şablon Baskı Tırnak Sanat Görüntü Plakası ShopAants 048

Şartname: Öğe Türü: Tırnak Sanat damgalama plateSize: Yaklaşık. 6 * 12cmağırlık:22talimatlar: Plaka ince şeffaf bir koruyucu film ile korunmaktadır, lütfen kullanmadan önce filmi çıkarın, böylece oje stamper tarafından aktarılabilir.Özellik: 1. Tırnağa baz kat veya normal cila uygulayın.2. Tırnak cilasını bir plaka içinde istediğiniz görüntüye uygulayın. (Önerilen: Düz Renk Oje kullanın, böylece doku diğer ojelerden daha kalın olacaktır)3. 45 derecenin üzerine eğilmiş bir kazıyıcı yapın ve aşırı cilayı içeriden dışarıya hızlı ve güçlü bir şekilde kazıyın.4. Tasarımı almak için damgalayıcıya hemen hafif bir yuvarlanma hareketi ile basın.Görüntü damga üzerine aktarılır.5. Görüntüyü yumuşak bir yuvarlanma hareketi ile tırnağınıza damgalayın.Görüntü tırnağınıza aktarılır.6. Tüm tırnaklarınız için yukarıdaki adımları tekrarlayın.

review images
Anonymous - 2022-08-15

Havalı tavşan! Satıcı sayesinde çakıl iyidir.

review images
Anonymous - 2022-08-15

Satıcı bir parselde iki sipariş katladı ve her şey milli takıma geldi. Teşekkürler satıcı Plaka muhteşem, çakıl iyi.

review images
Anonymous - 2022-08-07

yolda 37 gün, Süper tabak, bu tabağa aldım ve sıyırıcılar, Yu'dan jel tel ile çalışacağım. Biley. Kesinlikle bir dükkan ve satıcı tavsiye ederim...Teşekkür ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Miktar: 1 parça
  • Model Numarası: U1028SA
  • Şablon Türü: Damga
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyut: 6*12cm
  • Öğe Türü: Şablon
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Ağırlık: 30g
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Etiketler: kentsel damgalama plakası, fransa ev bahçe ev bahçe aydınlatmaları, damgalama plakası damlaları, 147 golden rose oje, gömlek baskı uzun kollu pamuk, marvek mouse pad, tırnak damgalama plakaları üçgen, makine tırnak baskıları, tırnak plakaları damgalama kar taneleri, geyşa tırnak şablonu.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.