1 adet Elmas kompozit parça / kuyu sondaj bit parça / petrol arama süper sert PDC bıçak 1308/1608/1613/1313 jeolojik yağ PDC

₺91.30 ₺97.03
SKU: s1999

-Lütfen gönderim adresinizle eşleşmesi gereken sipariş adresinize daha fazla dikkat edin.

1.Parsel yerel gümrüklerinize geldiğinde, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın,herhangi bir Gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz,Gümrükleme alıcının nedenleri nedeniyle başarısız olursa, mallar iade edilir veya imha edilir,Herhangi bir ödemeyi iade etmeyeceğiz. 2.Farklı ürün grupları nedeniyle, bazı ürün teslimat renk stilleri ayrıntılar sayfasından biraz farklıdır (ancak işlevler aynıdır).Sakıncası varsa, ürünü onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin ve ardından siparişi alın. ( Aksi takdirde sorumlu olmayacağız) 3.Bazen fabrika ürünü günceller ve güncellenmiş ürünü serbest bırakır (daha iyi performans).Sevkıyattan önce sizi bilgilendireceğiz. 4.İmzalamadan önce,parseli kontrol etmeli, iyi durumda olduğunu onaylamalı ve ardından imzalamalıdır.Parsel hasar görürse, lütfen bir fotoğraf çekin, ardından nakliye şirketinden hemen şikayet edin ve şikayet numarasını hatırlayın, sonra benimle iletişime geçin, kesinlikle size yardımcı olacağız. 5.Brezilya,Şili'den müşterilerimiz için: Herhangi bir kurye seçerseniz, teslimatımızın normal olmasını sağlamak için lütfen vergi numaranızı bırakın.Not: Adresiniz uzak bir alan ise, sizinle iletişime geçeceğiz, ekstra teslimat hizmeti ücreti eklemeniz gerekiyor, ancak bize zamanında cevap vermezseniz ve ödeme yapmazsanız,sizin için başka bir nakliye yolu seçeceğiz ve ücretsizdir, anlayabileceğinizi düşünüyorum.Örneğin: Kanarya Adaları, ispanya; Litvanya'nın çoğu bölgesi; Filipinler-Bohol Carmen; Yunanistan-Girit, vb.

-1 yıl imalat garantisi:

- Öğe açıklandığı gibi değilse veya nakliye sırasında hasar görmüşse size geri ödeme yapacağız.

-Tüm ürünler %100 % orijinal yeni ve sevkiyat öncesi tekrar test.Müşterilerin memnuniyeti hedefimizdir. - Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.Hizmetimizden veya ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin. -Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size daha erken döneceğiz.

- Uzak alan ekstra nakliye ücretine neden olabilir.

-Toptan için büyük bir sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

3. UPS: Güneydoğu Asya 3-4 gün / diğerleri 4-6 / gün.

-Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz:

- Aldıktan sonra 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Ancak nakliye ücreti iade edilmez.Öğe takip numarası ile posta yoluyla orijinal durumunda bize iade edilmelidir.

4. TNT: Güneydoğu Asya 3-4 gün / diğerleri 4-6 / gün.

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.Herhangi bir sorun varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

Paket şunlardır: 1 adet PDC bıçak

-Toptan için büyük bir sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

-Nakliye hasarı, ürün teslim edildikten sonra 5 iş günü içinde teslim edilmelidir.

Paketimi ne kadar hızlı alabilirim?

-Birden fazla ürün sipariş etmeniz gerekiyorsa, lütfen önce bize bildirin.Size biraz indirim sunabiliriz.

- Arızalı sorun, ürün teslim edildikten sonra 7 iş günü içinde gönderilmelidir;

Satın aldıktan sonra 3 ay boyunca ücretsiz yeni parçalarınızı veya aksesuarlarınızı ücretsiz gönderim ile sunacağız.

- Geçerli süre, sipariş verildiği günden itibaren 30 gündür, bu nedenle lütfen bulduktan sonra kusur hakkında önceden bizi bilgilendirin.

Parsel yerel gümrüklerinize geldiğinde, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın,herhangi bir Gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz,Gümrükleme alıcının nedenleri nedeniyle başarısız olursa, mallar iade edilir veya imha edilir,Herhangi bir ödemeyi iade etmeyeceğiz.

1. DHL: Güneydoğu Asya 3-4 gün / diğerleri 3-5 / gün.

-Kredi Kartı, VİSA,Banka Havaleleri, PayPal, Western Union vb.

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.Herhangi bir sorun varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

- Negatif veya nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır

Ücretsiz yeni parçalarınızı veya aksesuarlarınızı sunacağız, ancak 1 yıldan az 3 aydan fazla ise bazı nakliye ücreti ödemeniz gerekiyor .

- Nakliye yoluyla dünya çapında olacak: e-paket / Çin sonrası hava posta / CDEK / ARAMEX / EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT.

-Birden fazla ürün sipariş etmeniz gerekiyorsa, lütfen önce bize bildirin.Size biraz indirim sunabiliriz.

- Sorumlu bir satıcı olarak, öğe kusurlu ise, ücretsiz değişim veya tam geri ödeme garantisi veriyoruz.

Elmas kompozit levha (PDC), yüksek sıcaklık, suni elmas ve sert alaşım hazırlanmış özel süper sert malzeme koşulu altındadır, sadece yüksek sertlik, elmas sert alaşımın aşınma direnci avantajlarına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda güçlü bir darbe direncine sahiptir., büyük bir bıçak, elmas sert alaşımının aşınma direncini büyük ölçüde artırabilir. bıçak ucunun çalışma verimliliği, orta sert kaya ve sert kayalarda delme için idealdir; Firmamız tarafından üretilen elmas kompozit parça matkap ucunun ana kategorileri elmas, elmas matkap ucu cıvatası içbükey( elmas karot matkap), elmas karot matkapları, elmas bıçaklı matkap, elmas raybadır; Şu anda , elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu, elmas matkap ucu PDC bit firmamız tüm ülkemizi, kömür petrol sondajı, jeolojik keşif, su koruma ve hidroelektrik, demiryolu tüneli, otoyol inşaatı ve diğer endüstrileri yaymıştır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sertifika: Hiçbiri
  • Model Numarası: 1304/1308/1608/1613/1913/1313/1310
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Sıhhi tesisat

Etiketler: matkap ucu 60 adet, 9 adet matkap uçları, matkap ucu mini dc, audi pdc pimi, 2pk matkap ucu, ezarc matkap ucu, bmw pdc kablolaması, zhipu matkap ucu, matkap ucu 4 adet, çelik matkap ucu mdf.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime