Uzaktan Kumanda Philip FX10 FX10 / 12 FX10 / 37 FX10X FX10X / 77 FX10X / 78 Mını Hi-Fi Müzik Ses Sistemi

₺331.02 ₺367.69
SKU: s1993

Tanım Bu öğe Yedek uzaktan kumanda, orijinalinizi değiştirin.listelenen başlığımız gibi birçok model için uygundur.Model, cihazınızın alt kısmında işaretlenmiştir.Çoğu zaman resimdeki ile aynıdır.Lütfen aldığınız malların resimlerimizden biraz farklı olmasına izin verin.Endişelenmeyin, listelediğimiz modellerle çalıştığını garanti ediyoruz .Nakliye 1, Taşıma Süresi: ödeme aldıktan sonra 1 iş günü içinde. 2, Öğe çin'den sevk edilecektir.Satın alırken EST gününü görebilirsiniz. 3, Farklı ülkeler farklı teslim tarihi var. - Ekonomik nakliye ,Çin'den ayrıldıktan sonra artık takip edilemez. -Standart nakliye çoğunlukla yaklaşık 15-25 gün sürer veya belki biraz gecikme, lütfen uluslararası havayolu için daha uzun nakliye süresine izin verin;- Ekspres kargo sadece 5-9 iş günü sürer. 4, Takip numarası 3 iş günü içinde intenet üzerinde verilecektir, böylece alıcı öğeyi çevrimiçi olarak izleyebilir. 5, Öğeyi başka yollarla istiyoruz, ancak alıcı ekstra nakliye ücretlerinden sorumlu olmalıdır. 6, Alıcılar ek COD ücretleri, KDV, gümrük ücretleri ve ithalat vergisinden (varsa) sorumludur.SADECE nakliyeyi biz hallederiz.İade ve değişim 1, Bizim ürün dikkatle tarafından kontrol edilmiştir us.So alıcılarımıza Memnuniyet Garantisi veya Paranızı İade etmekten memnuniyet duyarız. 2, Bu öğe satın alma tarihinden itibaren 90 gün garanti verilir, sisteminizin arızalanması veya arızalanmasından kaynaklanan insan zararları ve hasarlar hariç. 3, Alıcılar değişim için nakliye ve taşıma ücretlerini ödemekten sorumludur.Bizimle iletişime geçin 1, Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin veya bize mesaj bırakın. 2, Sizin memnuniyetiniz bizim için son derece önemlidir.5 Yıldızlı geri bildirim derecelendirmeleri için çalışıyoruz.Herhangi bir nedenle ürünümüzden veya hizmetimizden memnun değilseniz, 5/5 derecelendirmeden daha az bir şey bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve ihtiyacınızı karşılamak için hiçbir çaba sarf etmeyeceğiz.

review images
Anonymous - 2022-07-28

Bazı nedenlerden dolayı FX10'DA kaynak/ mod / prog düğmeleri çalışmıyor. Diğerleri çalışıyor

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sıklık: 433 MHz
  • Destek uygulaması: No
  • Kanal: 1
  • Teslim süresi: Aynı gün veya 1 iş günü
  • Kablosuz İletişim: IR
  • Garanti: 90 gün garanti
  • Kullanmak: Evrensel, Ses / Video Oynatıcılar
  • pil: AAA*2, Dahil
  • Not: değişim, Resme bakın, resimdeki gibi aynı
  • Marka Adı: UNİCELAİ
  • Renk: Siyah
  • diğer: Programlamaya gerek yok
  • Paket: Evet

Etiketler: orijinal philips tv uzaktan kumandası, Ses sistemi, philips radyo, philips tv uzaktan kumandası, jbl bar stüdyo uzaktan kumandası.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir renk: şeffaf -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. malzeme: silikon özellikler: boyut:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime