Güneş gözlüğü saklama kutusu 5 Yuvaları ile Seyahat Gözlük Durumda Depolama Taşınabilir Güneş Gözlüğü Organizatör Erkekler ve Kadınlar için

₺145.36 ₺196.55
SKU: s1911

not:

Çoklu yuvalar: 5 kart yuvası tasarımı, güneş gözlüğü, gözlük saklayabilir.Sert PU dış tabaka ve bağımsız saklama kutusu, gözlüklerinizi korumak ve saklamak için yeterli alan.

Katlanabilir ve taşınabilir: Hafif güneş gözlüğü saklama çantası bir kutuya katlanabilir ve daha fazla yerden tasarruf etmek için bir el kayışı ile donatılmıştır.Açık hava etkinlikleri veya seyahat için uygundur.

Malzeme: Deri

Farklı görüntüler nedeniyle renk biraz farklı olabilir.

Miktar: 1 adet

marka yeni ve yüksek kaliteli

Renk: Siyah, Sarı, Pembe

Boyutu: Yaklaşık.16. 5x12x12 cm / 6. 49x4. 72x4. 72in

Özellikler:

Paket İçerir: 1x Güneş Gözlüğü saklama kutusu

Gözlük teşhir standı: ekran olmak için gözlük kılıfını açın stand.In ek olarak, asılı tasarım raflara, duvarlara ve dolaplara asılabilir, bu da yerden tasarruf etmenize ve odanızı daha düzenli hale getirmenize yardımcı olur.

Geniş kullanım alanları: sadece güneş gözlüğü saklamakla kalmaz, aynı zamanda küpeler, saatler, anahtarlar, kolyeler, kozmetikler ve diğer küçük eşyaları da saklayabilir.

Boyutu üzerinde küçük bir hata izin lütfen nedeniyle manuel ölçüm.

Kapsamlı koruma: Dış kısım yüksek kaliteli PU deriden yapılmıştır ve iç kısım yumuşak ve pürüzsüzdür, bu da gözlüklerinizi iyi koruyabilir scratches.In ek olarak, mükemmel bir gözlük saklama rafı ve vitrin rafı.

Belirleme:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • CN: Guangdong
  • Ürün Uzunluğu: 6.5
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: H9ED11JJ102791-BK'NIN sohbeti
  • Takı Ambalaj ve Ekran Tipi: Taşıma Çantaları
  • Ürün Ağırlığı: 320g
  • Ürün Yüksekliği: 4.96
  • Ürün Genişliği: 3.15
  • Malzeme: Deri
  • Öğe Türü: Takı Ambalaj ve Ekran
  • Renk: Siyah, sarı, Pembe

Etiketler: Güneş gözlüğü Saklama Kutusu, organizatör, Takı kutusu, cam kutu, saklama kutusu, Güneş gözlüğü Tutucu.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: renk: şeffaf paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. malzeme: silikon not:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime