Seksi spor tulum Tulumlar Kısa Kollu Backless Elastik Kılıf Bodysuit

₺416.02
SKU: s1910

L

78(cm)

57.5 ' (inç)

57.1 ' (inç)

38.6 ' (inç)

İçin uygun

Patlatmak

62(cm)

144(cm)

M

S

27.6 ' (inç)

24.4 ' (inç)

Soru 3: Bazı ürünlerin stoğunuz bitti mi?

50KG

1. Hazırlama Süresi: Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 2-5 iş gününe ihtiyacımız var.

Soru 5: Siparişleri ne kadar hızlı işleyebilirsiniz?

37 ' (inç)

66(cm)

XL

Sipariş vermeden önce, lütfen boyutu dikkatlice kontrol edin ve manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklı izin verin.Teşekkürler!

Damla nakliye için

35.4 ' (inç)

26 ' (inç)

Boyut

29.1 ' (inç)

Tüm Dropshipping siparişleri 24 saat içinde işlenecektir.

82(cm)

Kendi fabrikamız var, tedarik çok iyi, lütfen endişelenmeyin.

55KG

Her gün 10.000 siparişi halledebiliriz.Yeterince insanımız var.

74(cm)

Biz yeniden veya fiili duruma göre size para iade edeceğiz.

56.7 ' (inç)

98(cm)

30.7 ' (inç)

90(cm)

32.3(inç)

Soru 1: Günde kaç sipariş verebilirsiniz?

60KG

143(cm)

56 ' (inç)

70(cm)

Soru 2: Şu anda hangi nakliye yöntemini kullanıyorsunuz?

4. Mars, güvenilirliğe ve iyi kaliteye dayalı satış yapıyor.Sipariş ettiğiniz ürünlerin paketlenip size gönderilmeden önce düzgün çalıştığını test edecek ekiplerimiz var.Ancak satın almadan önce elbise bedeninizi dikkatlice onaylamanız gerekir (her öğenin altında bir boyut ölçümü gösterilecektir).

5boyutu: XS S M L XL

3. Müşterilerimizin yararı göz önüne alındığında, siparişinizi normal posta ile göndermek zorunda kalıyoruz.Lütfen anlayın, ancak gümrük vergisi bizim kontrolümüz dışındadır, vergi ücreti garanti edemeyiz ve herhangi bir vergi ücreti ödemeyeceğiz.

Uzunluk

5. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen .ve siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için 5 yıldız.Bir sonraki siparişiniz için size 2 $indirim vereceğiz.

45KG

XS

65KG

Boyut Açıklaması

6. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğimizi garanti ediyoruz!

56.3 ' (inç)

86(cm)

2. Siparişiniz 200$ ' dan fazla ise, (isterseniz) EMS/DHL/FEDEX veya Afrika/Güney Amerika ve diğer bazı ülkeler hariç diğer ekspres ile ücretsiz gönderim sağlayabiliriz.

33.9 ' (inç)

146(cm)

malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayacağız.

Çin'de güçlü üretim hattımız var ve ayrıca ABD batı ve doğu depomuz var.Tüm paketleri Epacket veya DHL ile gönderebiliriz ve ABD deposu yerel Fedex ve usps'yi yaklaşık 2-6 gün teslimat kullanıyor.

145(cm)

Soru 4: Ürünler kırıldığında veya hatta alıcıya gelmediğinde ne yapabilirsiniz?

bel

142(cm)

94(cm)

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Malzeme: Tayt
  • CN: Zhejiang
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Dikiş: Sorunsuz
  • Öğe Türü: tayt
  • Yaş: 18-24
  • Bel Tipi: yüksek
  • Uzunluk: Ankle-Length
  • Desen Türü: Katı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Ofis Bayan

Etiketler: orta tulumlar, tek boynuzlu at tulumları, pantolon tulum, n tulumlar, metalik tulumlar, ds tulum, ingiltere tulumları, altın tulumlar, çocuk tulumları, eğri tulumlar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

- silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) renk: şeffaf özellikler: paket şunlardır: 1 takım miktar: 1 takım malzeme: silikon not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -güzel

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime