1 adet Yüksek Kaliteli Deri Araba Emniyet Kemeri emniyet kapağı Omuz Askısı Pedi Toyota HARRİER için Sürücü Omuz Koruyucu Aksesuarları

₺84.81 ₺201.71
SKU: s1870

Ürün Bilgileri:

3. Geniş bir yelpazede uygulanabilir insanlar: araba emniyet kemeri kapakları yetişkinler için çocuk kadın çocuk kız.

1. Moda dekorasyon: araba emniyet kemeri kapağı aracınızı koruyabilir ve süsleyebilir, Eşyaların yaşlanmasını ve kirlenmesini önleyebilir.

3.Boyutu: Yaklaşık 24 * 6.5 cm

4.Malzeme: Yüksek kaliteli deri

1.Ürün Adı: Araba Emniyet Kemeri Kapağı

2. Pratik tasarım: araba emniyet kemeri koruyucu örtü çeşitli senaryolara uygulanabilir ve uygun olduğunu düşündüğünüz yerlerde kullanılabilir.

4. Çok fonksiyonlu: emniyet kemeri kılıfı iş hediyeleri, doğum günü hediyeleri ve okul malzemeleri olarak kullanılabilir.

5. Ambalaj: 1 Adet Araba Emniyet Kemeri Kapağı

5. Dördüncü nesil süreç: Süreç, eski işlemden daha iyi bir etkiye sahip olan gelişmiş baskı teknolojisi kullanılarak yükseltilir.

6. Özel stil: İstediğiniz stili özelleştirebilir, özel metin, logo, imza, slogan vb. Özelleştirebilirsiniz.

2.Uygulanabilir insanlar: Tüm

Özellikler:

review images
Anonymous - 2022-12-15

Logo baskılı yerine işlemeli olsaydı harika olurdu ama yazık.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Ürün Genişliği: 2.5inch
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Uzunluğu: 10inch
  • Malzeme Türü: Deri
  • Ürün Ağırlığı: 100g
  • özellik: Koruyucu bir omuz

Etiketler: emniyet kemeri kapağı, toyota harrier aksesuarları, emniyet kemeri omuz koruyucusu, vellfire, clio 4 aksesuarları.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir malzeme: silikon -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime