6.6 " Orijinal Samsung Galaxy A235 A235F A235M dokunmatik LCD ekran paneli samsung için dijitalleştirici montajı A23 lcd ekran Ekran

₺332.74 ₺832.03
SKU: s1834

1. Ürünümüzün arkasında belirgin bir mühür işareti var.Mühürümüz bulunan ürünlerin (ambalajların) fotoğraf ve videoları satış sonrası serviste sağlanmalıdır.

7. Mükemmel satış sonrası servis

1) TFT LCD, OLED yerine TFT LCD ekrandan yapılmış, kalitesi normal modla aynıdır, çünkü bir LCD yapısıdır, düşüktür ve bu mağazadaki tüm tft'lerin yüz tanıma ve parmak izi açma işlevleri yoktur!

2. Ekranı kurmadan önce lütfen telefonu kapatın ve pil kablosunu kapatın! ! !Aksi takdirde %100 Dokunmatik Kimliğin çalışmamasına ve ekranın yanmasına neden olur!

6. Zamanında teslimat, ödeme onaylandıktan sonra 2 iş günü içinde teslimat

TFT LCD ve OLED kalitesi arasındaki fark

5. Profesyonel kalite kontrol ekibi, sevkiyat öncesi test edilmiş ve %100 iyi işleyen fabrika, kusur, leke, ölü piksel ve çalışma sorunu olmadığından emin olmak için sevkiyat öncesi test ve testler yapar.

1. Ambalajın açılmasıyla ilgili bir video kaydedin ve ürünün hasar görüp görmediğini kontrol edin

9. Garantimiz (dokunma) 12 aydır, insan yapımı hasar garanti edilmez

2. Ürün test videosunu kaydedin (ürünün arkası görüntülenmelidir, firmamızın benzersiz QC etiketi) ve anakart donanımı, sorun olmadığını onayladıktan sonra kurulabilir ve yapıştırılabilir!

2. Bu, () öğesinin yedek parçasıdır.Kırık, hasarlı, kırık, tanınmayan LCD dokunmatik ekranınızı onarmak ve değiştirmek için kullanılır

[Satış sonrası satıcılar hakkında] Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen bize özel bir mesaj gönderin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın! 【 dikkat edin 】

3. Ekranda güzel plastik film ve güvenli ambalaj ile süper ambalaj

6.6 " Orijinal Samsung Galaxy A235 A235F A235M dokunmatik LCD ekran paneli samsung için dijitalleştirici montajı A23 lcd ekran Ekran

8. 12 aylık garanti.Tüm ekran kurulmadan önce, kurulumdan önce ekranın normal ve tatmin edici bir şekilde görüntülendiğinden emin olmak için ekran efektini ve dokunma efektini çıplak bir metalle test etmeniz gerekir. (Kurulumdan sonra: siyah ekran, ekran yok, ekran patlaması, bağlantı kesilmesi, hepsi insan yapımı hasara ve fiziksel hasara aittir ve garanti kapsamında değildir)

1. Süper A + + + + ve ölü piksel yok ve %100 % yepyeni ve hiç kullanılmamış ()

2) OLED, kalite daha iyi olacak, çünkü bir OLED ekran, bu yüzden renk daha iyi ve dokunuş daha iyi. 【 Malları aldıktan sonra yapmanız gerekenler! ! 】:

4. Büyük envanter

review images
Anonymous - 2022-10-27

Mükemmel uyumluluk. kaliteli. Nakliye çok yavaş. Ama üründen memnunum.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Ekran: > 3"
  • Kalite: orijinal ekran
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Malzeme: FM
  • LCD Kiti: Evet
  • Dokunmatik Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Boyut: 6.6inch
  • Renk: Siyah
  • Tip: LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • piksel: 1080x2408'nın sohbeti
  • Ekran Çözünürlüğü: 1520X720
  • Modeller: SM-A235F, SM-A235F / DS, SM-A235F / DSN, SM-A235M, SM-A235M / DS
  • Model Numarası: Samsung A23 LCD için, Samsung A235 İçin LCD Ekran
  • QC: Göndermeden önce tek tek test
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: LCD, nord 2 ekranı, samsung a21s ekran, iphone xr ekran değiştirme, iphone 5se ekranı, s20 ekranı, samsung galaxy a23 telefonlar orijinal, samsung a23 ekran, samsung s9 ekran, not 8 ekranı, a235m / ds, samsung a50 ekran.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime