6 Adet Altın Metal Gitar Pin 28.5 mm Pirinç Akustik Gitar Köprü Pin Elektrik

₺15.28 ₺22.16
SKU: s17867

Kafa çapı: Yaklaşık.7.5 mm

Malzeme: Çinko alaşımlı malzeme

Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak.

1) Ödemenizi aldığımızı onayladıktan sonra 1-3 Gün teslim süresi gerekli olacaktır.

Ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir.Diğer tüm nakliye ücretlerinden alıcı sorumludur.

2) Lütfen 1-2 gün içinde ödemenizden sonra doğru adresi verin; aksi takdirde, öğenizi Emanet adresinize göre göndeririz, bu yüzden doğru olduğundan emin olun.

2. Gümrük vergileri, yerel vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliyeye dahil değildir fee.It alıcının sorumluluğundadır, ancak sorunsuz bir şekilde çözmek için sizinle işbirliği yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve herhangi bir ücretsiz belge sunacağız, herhangi bir maliyet varsa, alıcının sorumluluğu olacaktır.

Geri bildirim

6 * Metal Gitar Pimi

3. Varyasyon klipsinin benzersiz tasarımı, halk dize çivileri işlevine sahiptir.

1. Çinko alaşımlı malzeme, güçlü, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı.

Arızalı ürünler, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir.

Pin uzunluğu: Yaklaşık.28,5 mm

Geri dönüş

renk: gümüş, altın

4. Basit, akıcı ve insan eğrisi tasarımına sahiptir.

2. Yüksek kaliteli silikon koruma pedi, gürültüyü ortadan kaldırır ve boynu korur.

Paket Listesi:

Nakliye

1.Biz sadece Emanet,Kredi kartı,Western Union.

Not: Rusya tam adı hakkında yeni politika yayınladığından, lütfen her alıcı fatura adresinizde ödeme yapmadan önce tam adınızı sunar .Büyük işbirliğiniz için teşekkürler !

Ödeme şekli

2) Size her zaman en iyi mal ve hizmet için en düşük fiyatı sunuyoruz.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Hava Kargo vb. Desteklenir, bunlardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, çünkü başka ücretler üretecektir.Normalde, Hava Posta ile varış için 20-50 iş günü sürer ve Ekspres ile 3-10 iş günü sürer.

Özellikler:

Bir sette altı parça.

1) Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli, büyük bir geribildirim vermek için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, çok teşekkür ederim !!

5. Özel çelik yay, kararlı ve yorulma direnci

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: köprü iğne
  • Tip: diğer

Etiketler: tom köprüsü elektro gitar, elektro gitar piezo eyerleri, yumuşak köprü elektro gitar, halka köprü, bhs elektro gitar dizeleri, bas gitar açık tuner, işkembe elektro gitar, klasik gitar nemlendirici, gitar nemlendirici dijital, riviera elektro gitar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir paket şunlardır: 1 takım özellikler: - silikon malzeme

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime