1 adet Buggy Klipler Kanca Aksesuarları Plastik Bebek Arabası Arabası Kanca Sihirli Sopa Kanca Pram Puset Askı Asılı

₺43.93 ₺87.86
SKU: s1695

Tanım:

4.360 Derece Dönüş: Bu bebek arabası kancası, uygun olan 360 derece döndürülebilir.Bebek arabasındaki alışveriş çantalarına, yiyeceklere ve kıyafetlere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilirsiniz hook.It bebek bezi, yiyecek, giysi ve çantalar için mükemmeldir.

14*4*1.5 cm / 30g

Maksimum yük taşıyan: 30 kg

3.30 kg Yük taşıma: Bebek arabası kancamız, kolayca hareket etmemelerini sağlamak için kanca ve kanca ile tasarlanmıştır.Kanca ve halka tasarımı çoğu marka bebek arabasına sıkıca tutturulmuştur.30 kg'a kadar maksimum yük taşıma

Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3mm boyut toleransı olabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ağırlık: yaklaşık 23g

Mermi Noktaları:

Kanca * 1

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Ayarlanabilir kanca, enerji tasarrufu için mükemmeldir ve çocuğunuza kolayca bakmanızı sağlamak için bebek bezi çantasını açık havada taşırken ellerinizi serbest bırakır.

5.Sorunsuz Hizmet: Size en iyi alışveriş deneyimini sunmayı taahhüt ediyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirin ve size en iyi satış sonrası hizmeti sunacağız.

Boyutu: yaklaşık 16 * 3.1 cm/6.30 * 1.22 in

Ambalaj boyutu ve ağırlığı:

Malzeme: PU deri + alüminyum alaşım

Renk: siyah, kahverengi, gri, lavanta, kahverengi

(Bu ürün 1 adet satılmaktadır, lütfen tek bir çift için 2 adet sipariş edin)

2.Kullanımı kolay: Onları bir bebek yürüteçine, alışveriş sepetine, bebek arabasına veya bebek arabasına klipsliyor olsanız da, mükemmel bir şekilde uymaları garanti edilir!Kaymaz cırt cırt kayış, kancanızı bebek arabasına sabitleyebilir, özellikle saklama sepetleri olmayan bebek arabaları için uygundur.

Notlar:

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

Ambalaj: OPP torba

1 adet Buggy Klipler Kanca Aksesuarları Plastik Bebek Arabası Arabası Kanca Sihirli Sopa Kanca Pram Puset Askı Asılı

Sert alüminyum alaşım ve aşınmaya dayanıklı PU deri malzeme, kanca ağır taşımak için kullanıldığında düşmemesini sağlar objects.It kolay asmak için 360 derece ayarlanabilir.

1.Çok yönlü Asılı Kanca: Bu bebek arabası kancası çoğu için uygundur strollers.It bebek bezi çantaları, bebek arabası oyuncakları, kreş çantaları, su şişeleri, alışveriş çantaları, cüzdanlar vb.tutmak için kullanılabilir.

Birden fazla mevcut renkler, hafif ve taşınabilir.

review images
Anonymous - 2022-11-08

tam olarak açıklandığı gibi iyi

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Aralığı: Doğum
  • Model Numarası: bebek arabası kancaları
  • Sertifika: SOR
  • Malzeme: naylon
  • CN: Guangdong
  • Tip: Kanca

Etiketler: boyalı saç kancası, 2 dın amplifikatör kurulu, puset metal kanca, tda dıy amplifikatör kurulu, amplifikatör kurulu m j, bany bebek arabası kancası, hammoc sandalye kancası, amplifikatör 200db kurulu, landuo arabası kanca, küçük bebek arabası kancası.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: özellikler: renk: şeffaf malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime