Zemin perde dize ışık ile bebek duş için doğum günü partisi perdeleri düğün töreni sırf duvar dekorasyon arka plan

₺801.28 ₺1 571.24
SKU: s1648

Sampiyonkurslari.com.tr standart nakliye/çin post e-posta yoluyla (firmamıza ve bulunduğunuz ülkenin alanına bağlıdır, çünkü bazı alanlar ekspres teslimat için kırsaldır), ülkenize yaklaşık 20-60 iş günü olacaktır.Teslim süresi biraz daha uzunsa, lütfen bu ürünü satın almayın.anlayışınız için umut.çok teşekkürler.

Tüm boyutlar 2-3cm'de sapma (aralıklı) ile manuel olarak ölçülür.

2. Tüm ödemeler açık artırma kapandıktan sonra 7 gün içinde yapılmalıdır.

Lütfen bize 1, 2, 3 veya 4 yıldızlı ayrıntılı satıcı puanları bırakmayın, çünkü negatif geri bildirime eşit olarak "memnun değilsiniz" anlamına gelir.Daha önce söylediğimiz gibi, herhangi bir konuda memnun değilseniz, çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.

3. Her şeyi her zaman bir memnuniyet garantisi ile veriyoruz: öğeleri aldığınızda herhangi bir kalite sorunu bulursanız.Lütfen yakında bizimle iletişime geçin.Alınmasından itibaren 14 gün içinde değişim veya para iadesi kabul ediyoruz.Satın alma fiyatını iade edeceğiz, ancak nakliye ve taşıma masraflarını iade etmeyeceğiz.İade nakliye masrafları size ait olacak ve ayrıca değişimin size yeniden gönderilmesi için yeniden ödeme yapmanız gerekecektir.İade edilecek ürünlerin yeni durumda olması gerektiğini lütfen unutmayın.Öğeleri iade etmeden önce lütfen bize ulaşın!

Renk: yukarıdaki gibi

1. Biz sadece alibaba tarafından sağlanan adrese gemi.Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen önce alibaba'da değiştirin, çünkü yalnızca alibaba adresinize göndeririz.Alibaba'daki ayrıntılı adresinizin ve tam adınızın kesinlikle doğru olduğundan emin olun.

8. Daha iyisi makine ile yıkamayın, elinizi hafifçe yıkayın.

Ödeme

Miktar: 2 parça şifon paneli + 1 parça led dize ışıkları

Tüm toptan siparişleri/soruları memnuniyetle karşılıyoruz ve ihtiyacınız varsa, lütfen benimle iletişime geçin, bir toptan fiyat sunacağım, teşekkürler, bir düzineden Binlerce kişiye neredeyse her siparişi sağlayabiliriz.

Fonksiyon: düğün sahne parti dekorasyon

Fonksiyon: düğün sahne parti dekorasyon

3.Arka plan perdesi için standart 2 kat kıvrımlar.

müşteri hizmetleri

5.Dahil değildir: boru standı ve çiçek dekorasyonu

İpuçları:

1.Fiyat 2 adet panel+1 adet ışık içindir (sıcak beyaz) diğer süslemeler dahil değildir.

2.Boyut: W-genişlik anlamına gelir, L-Uzunluk anlamına gelir.

Geri bildirim

7. Tüm öğeler gerçek çekim içindir.Ancak, farklı monitörler renklerin biraz değişmesine neden olabilir.

Malzeme: şifon kumaş

Alışveriş sonrası ipuçları

Stil: düğün backdrop perdeler ile ışıkları

Asılı: Çubuk cep

Nakliye

Biz her zaman olumlu geribildirim almak.Bana negatif bırakmak istiyorsanız, lütfen bana ulaşın first.So sizin için doğru olanı yapmak için birlikte çalışabiliriz.Ve negatif geribildirim bizim alibaba için gerçekten kötü seller.It satışlarımızı, gelirimizi etkileyecek.Umarım anlayabilirsin.Sakıncası yoksa, lütfen zaman ayırın ve bize olumlu bir yorum ve bize küçük şirketimizin büyümesi için hayati önem taşıyan dört adet 5 yıldızlı Ayrıntılı Satıcı Karnesi bırakın.

Şifon malzeme olduğu düşünülürse biraz şeffaf olur.Eğer sakıncası varsa, lütfen satın almayın!!!!!

4.Boyut özelleştirilebilir

6.Parsel açtığınızda bazı koku olmalı, sadece rüzgara koyun, sonra koku gidecek, çok teşekkürler

Boyut:5 fit genişlik x 10 fit yükseklik

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: tanmeluo'nun
  • Desen: Hiçbiri
  • Model Numarası: ışıklı düğün zemin perdeleri
  • Neden: doğum günü partisi, Parti, Büyük Etkinlik, Mezuniyet, Düğün & Nişan, yeni yıl
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Mfg Seri Numarası: Parti Sıcak Dans
  • Malzeme: şifon fon-50

Etiketler: Zemin Perdesi, zemin, zemin perdeleri düğün, perde örtüsü, düğün sahnesi.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

- silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür,

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime