Film Kağıt Sarma Hediye Selofan Yanardöner Çiçek Şeker Levha Davranır Rulo Sarıcı Sarma Paketi Buket Ambalaj Poşetleri

₺256.33 ₺427.10
SKU: s1635

- Boyutu: Yaklaşık 1000.00X60.00X0.10 cm/ 393.00X23.58X0.04 inç.

- Çekici görünüm ve güzel renk, mükemmel ambalaj aksesuarlarınız olacak hediyelerinize veya işçiliği projelerinize daha fazla çekicilik katar.

- Nemi ve kiri dışarıda tutmak ve yiyeceklerinizi ve ikramlarınızı taze ve temiz tutmak için idealdir.

- herhangi bir hediyeyi güzelleştiren herhangi bir fırsat için.Sepetler, şişeler, çiçek aranjmanları, sanat ve zanaat, kurabiyeler, ikramlar, şekerler, hamur işleri vb.İçin idealdir.

selofan sargısı

Özellikler

Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış şık selofan sarma kağıdı pratiktir ve creative.It çiçekleri sarmak için tasarlanmıştır.Hediye, zanaat, kurabiye, çikolata, şekerleme, çörek ve daha fazlası gibi birçok ürün için de harika.Çekici görünüm ve güzel renk, mükemmel ambalaj aksesuarlarınız olacak hediyelerinize veya işçiliği projelerinize daha fazla çekicilik katar.

- Renk: Renkli.

Tanım

- Malzeme: Plastik.

- Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, pratik ve yaratıcı.

- Partide daha fazla öne çıkmanızı sağlayan yusufçuk veya kelebek kanadı gibi kendin yap kostümleri için de harika.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Renk: Renkli
  • Özellik 3: Sarma filmi
  • Özellik 1: selofan sarma rulosu
  • Model Numarası: selofan sargısı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik
  • Özellik 4: ambalaj sayfası
  • Özellik 2: selofan sarma
  • Özellik 5: Çiçek sarma filmi
  • Toptan Satış Türü: NO
  • Set Türü: NO
  • Boyut: About 1000.00X60.00X0.10cm/393.00X23.58X0.04inch

Etiketler: kağıtlar çikolata sargısı, buket ambalaj kağıdı vintage, hediye ambalaj kağıdı çantası, baskı hediye ambalaj kağıdı, çiçek baskı kağıdı, lot selofan torbası, süslü ambalaj kağıdı, kağıt kahverengi çiçek, gazete çiçekli şal, ezilmiş hediye kağıdı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: miktar: 1 takım özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür,

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime