HUAWEİ ZTE İLE WEB SNMP UYUMLU EPON OLT DC12V Fiberhome EPON XPON MiNi 4PON

₺7 508.37
SKU: s15660

Uygulama

Uyumlu: DİĞER markalar EPON XPON onus desteği.HUAWEİ, ZTE, FİBER EV G COM BD COM vb.

&4 SFP PON bağlantı noktası, 41000M RJ45Uplink bağlantı noktası sağlayın

1000M noktadan çok noktaya optik pasif ağ

bu işlevi gerekiyorsa, biz 1u raf boyutu okt var, Sampiyonkurslari.com.tr mağaza teklif değil.alibaba mağazası var.

Özellik

  OKT desteği iletir.

Distance Mesafe 1:32 bölünme oranının altında 20 km'ye ulaşabilir

Çin Telekom EPON standartları CTC V2. 1'i karşılar, ctc'yi de karşılayan farklı üreticilerin GEPON sistemi ile çalışmayı destekler standards.It pasif bir optik ağ oluşturmak için HA7200 ve HA400 serisi ONU ve pasif optik ayırıcı ile çalışır.

&Destek SNMP / WEB / CLI

Not: BU epon olt, diğer epon ve xpon onus markalarını destekler.

&Geniş alan, entegre ağ erişimi ve gözetim iletimi için daha iyi

HUAWEİ, ZTE, FİBER EV, bd com gibi.g com.vsl ve test ettiğimiz çoğu çin markası.

HA7004S MİNİ 4PON OKT

HA7004Smini boyutlu OKT, dört SFP PON bağlantı noktası ve 4 1000M RJ45UPLİNK bağlantı noktası sunar.SFP yuvaları çalışırken takmayı destekler.Her PON portu 1:64 optik dağıtımı, toplam 256 ONUs erişimini destekler..

Genel bakış

&Her PON port desteği 1.64 bölünmüş oranı, toplam 256 ONUs erişim

VLAN için: MİNİ boyutlu OKT, okt uplink bağlantı noktalarında veya pon bağlantı noktalarında yapılandırma vlan'ını desteklemez, uplink anahtarında veya yönlendiricide yapılandırmaya ihtiyaç duyar.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Uzunluğu: 1m
  • Fiber Türü: Tek Modlu
  • Marka Adı: YİXTON'UN

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir paket şunlardır: 1 takım özellikler: renk: şeffaf boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime