Otomatik Erkek Masturbator Kupası Vajina Mastürbasyon Oral Seks Pussy Mastuburator Seksi Oyuncaklar Erkekler için Yetişkin Ürünleri Erkekler için Mastubator

₺381.25 ₺762.51
SKU: s15491

Yağlama sıvısı ilavesiyle, p-enis'iniz bu erkek mastürbatöre sorunsuz bir şekilde yerleştirilir cup.As titreşim açılır, yavaştan hızlıya ritim, ritminize en uygun modu bulana kadar kademeli olarak iyileşmenizi sağlar.İç özlemini serbest bırak !

İki güçlü motor, farklı hız ve stillere sahip 6 titreşim modu, solo oyununuzu zenginleştirecek !

Keşfetmenizi bekleyen çeşitli oynanışlar

Oyuncağın dış tarafındaki malzeme yumuşaktır ve bu özel tasarım presleme işlevi için kullanılabilir .Dış basınç nedeniyle, p-enis iç astarın sıkılığını daha net hissedebilir ve daha aşırı stimülasyon elde edebilir.

Oyuncakla birlikte gelen kapakla , hassas glanslarınızı güçlü titreşim yoluyla özel olarak uyarabilen, böylece glansları eğiten ve hassasiyetini azaltan bir glans uyarıcısı elde edeceksiniz.

GÜÇ YÜKSELTME

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Öğe Türü: Mastürbasyon Kupası
  • Müstehcen Resim: No
  • Marka Adı: OVSE KÜREK

Etiketler: masturbator kupası, adam emmek için penies oyuncak, yetişkin xxx kızlar, erkek seks araçları, erkekler el feneri, masterbators.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.