Sevimli Güzel Toddler Bebek Kız Elbise Çiçek Uzun Kollu Dantel Elbise Prenses Parti Balo Tül Elbiseler

₺67.62 ₺101.04
SKU: s1414

Tahmini teslim süresi

Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Öğe sadece alıcının Sampiyonkurslari.com.tr gönderim adresine gönderilecektir, bu yüzden lütfen Alipay üzerinden ödeme yapmadan önce mevcut adresinizi Sampiyonkurslari.com.tr'te onaylayın.

Herhangi bir sorunuz varsa ,lütfen "Satıcıya bir soru sorun" yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, e-postalarınızı mümkün olduğunca kısa sürede yanıtlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, günlük gelen e-postaların yüksek hacmi ve saat dilimi farkı nedeniyle, e-postalarınızı hemen yanıtlayamayabiliriz.Lütfen yanıt vermemiz için 1-2 iş günü bekleyin.

Geri Bildirim Hakkında

HOŞGELDİNİZ-Kalite en iyi hizmeti veren ilk kişidir.müşterilerin hepsi bizim dostumuzdur. - Moda tasarımı, 100 cm Yepyeni, yüksek kalite! - Malzeme:Pamuk Blend + Tül-Renk: resimlerde görüldüğü Gibi-Liste İçerir: 1 PC Bebek Kız Çiçek Elbise-Boyutları: 70/80/90/100

Öğeyi aldığınızda ve üründen memnun kaldığınızda, lütfen olumlu geribildirim ve 5 puan DSR bırakın.Sizin için 5 Puan DSR geribildirim bırakacağız.

Ödeme ve Nakliye

Tüm öğeler 3 iş günü içinde size gönderilecektir (hafta içi - pazartesiden cumaya) ödeme satıcı tarafında temizlenir

Öğeler abd'ye USPS tarafından sevk edilecektir, kesinlikle Güvenli!HER PAKET TAKİP numarası VAR .sevkiyat tarihinden itibaren 7-12 iş günü sürer.

Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:

Tüm ürün teslimattan önce 100 cm içinde test edilecektir.Öğe posta işleme tarafından kusurlu ise, alıcı için alındığı tarihten itibaren 14 güne kadar vardır

Eğer, herhangi bir nedenle satın alma ile memnun değilseniz, Mesaj yoluyla irtibata geçiniz ve biz bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Lütfen don&/39;t ile herhangi bir iletişim olmadan nötr veya negatif geribildirim bırakın .

Sadece Alipay ödemesini kabul ediyoruz.Lütfen teklif vermeden önce geçerli / onaylanmış bir Alipay hesabınız olduğundan emin olun

Tüm Alipay Ödemeleri Onaylanmalıdır (Gönderim ve fatura adresleri eşleşmelidir)Açık artırmanın sona erdiği tarihten itibaren 7 gün içinde ödeme yapılması gerekir

1 x Bebek Kız Elbise

Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek maliyetlerin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Manuel ölçüme göre 2-3 cm fark vardır.

Tanım

Uluslararası paket hedefe gemi yaklaşık 15-20 gün sürer; Postane tarafından geçmiş nakliye istatistik raporu, aşağıda bazı ülkeler için varış teslim süresi performans tablosu, sadece alıcı referansı içindir.

Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize bildirin veya 1 puan, 2 puan düşük DSR veya Alipay ve Sampiyonkurslari.com.tr üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açın, lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız.

yeni bir tane değişimi.İade edilen ürünler için tüm nakliye ücretleri alıcı tarafından ödenecektir, iade adresi için lütfen bizimle iletişime geçin

ocking ücreti ve mal sadece kullanılmamış durumda olmalıdır.

Öğeler Çin Post tarafından sevk edilecektir, sevkiyat tarihinden itibaren 15-25 iş günü sürer.

Ödeme aldıktan sonra sizin için olumlu geribildirim bıraktık.Görüşleriniz bizim için çok önemlidir, olumlu geribildirim ve 5 Puan DSR çok takdir edilmektedir.

İade, alıcı&/39;nın ürünü aldıktan sonra 14 gün içinde kabul edilir. (Yapmacık hasar veya yanlış kullanım hariç).100cm para iade Garantisi!

Dikkat plz: Çocuğunuz tombul ise, daha büyük bir beden seçmenizi öneririz, teşekkürler.

daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1 inç = 2.54 cm

Ayrıca DHL, UPS, EMS ekspres kargo ile tedarik ediyoruz, ancak ekspres kargo için daha fazla para ödemeniz gerekiyor.Ekspres nakliye hizmetine ihtiyacınız varsa, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin (Uluslararası ekspres nakliye için telefon gereklidir, Ekspres nakliye hizmetine ihtiyacınız varsa, ödemeniz sırasında lütfen telefonunuzu not edin.)

Nakliye Yöntemi:

Açık artırmadan 14 gün sonra tam ödeme alınmazsa, ödeme yapılmayan bir anlaşmazlık otomatik olarak açılacaktır.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı & / 39; nın sorumluluğundadır.

Sahip Oldukların:

Nakliye Süresi:

Ancak bazen uluslararası teslimat, Kurye Şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlıdır.Eğer zamanında öğe almazsanız,

Öğeyi satın almadan önce lütfen ölçüm tablosunu dikkatlice kontrol edin.

review images
Anonymous - 2022-11-13

Güzel bir kumaştan yapılmış güzel bir elbise Bekar Orada çiçekleri güzel bulmuyorum üzerinde yapılmış

review images
Anonymous - 2022-08-21

Süper ihale, tasarım çok doğru değil. Ama zevklerime uyuyor.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kol Uzunluğu (cm): Tam
  • Elbiseler Uzunluğu: Diz Boyu
  • Malzeme Bileşimi: Pamuk, Polyester
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: elbise
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Dekorasyon: Aplikler
  • Yaş Aralığı: 0-6m, 7-12m, 13-24m arası, 25-36m, 3-6y
  • Kol Stili: Düzenli
  • Uydurmak: Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
  • Marka Adı: Faithtur'un
  • Siluet: Balo elbisesi
  • Tarz: Tatlı
  • Malzeme: Pamuk, Polyester, Voile
  • Elbise Tarzı: Balo elbisesi
  • Yaka: O Boyun
  • Desen Türü: Çiçek

Etiketler: layet dantel elbise, pluse örme elbise, tül elbise ölçüleri, anne yürümeye başlayan kız giysileri, bsk elbiseler, tanımsız pantolon, minyatür kız erkek, yaz soho elbise, elbise es kızlar, giysi kız gual k anne.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: renk: şeffaf -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. miktar: 1 takım özellikler: boyut:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime