G-String Tangas Kadınlar Seksi Külot T-geri Crotchless Külot Yay Tanga Naylon Bayan İç Çamaşırı FS99

₺9.55 ₺13.18
SKU: s14123

Bel: 80 cm / 31.5 inç

Öğe 3 ay içinde kusurlu ise, biz ekstra ücret ödemeden bir yedek göndereceğiz, veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz.

100 % brand new ve yüksek kalite

Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Öğeyi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce iade kılavuzu için lütfen bizimle iletişime geçin.

Lütfen bize mesaj gönderin 9:00am.to 18: 00. (GMT+8) pazartesiden cumartesiye .

Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekiyor.

Malzeme: Polyester, Spandex, Dantel

Biz dünya çapında gemi (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).

Biz hava posta yoluyla çin'den paket göndereceğiz.

1 x T-geri

Ürün ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile bize olumlu bir geri bildirim verin.Gerçek hislerinizi burada bırakırsanız çok memnun oluruz.

Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Sampiyonkurslari.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Teslim süresi Nakliye Taşıyıcısına, Gümrüklere ve Varış yerinin gönderilmesine ve diğer faktörlere bağlıdır.Çoğu paket 20 iş günü (4 hafta) içinde alınabilir.Nicel verilerin teslim süresi toplanması için aşağıya bakın:

Stil: Seksi Crotchless Külot"

Tatillerde (pazar günleri dahil) geç cevap için özür dileriz.

Öğeleri veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim!

G-String Tangas Kadınlar Seksi Külot T-geri Crotchless Külot Yay Tanga Naylon Bayan İç Çamaşırı FS99 Özellikleri:

Siparişinizi aldıktan sonraki 7 iş günü içinde iade için E-posta isteklerini kabul ediyoruz.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj gönderin ve size yardımcı olma şansı verin.Tüm mesajlar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır (Çin'deki resmi tatiller hariç).Bizim cevap almazsanız, lütfen mesajınızı yeniden gönderdi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Öğe Türü: Külot
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Guangdong
  • Dekorasyon: Dantel
  • Müstehcen Resim: No
  • Desen Türü: Katı
  • Tarz: Egzotik
  • Malzeme: Polyester
  • Marka Adı: Swokii
  • Model Numarası: SA

Etiketler: sıkı seksi kadınlar, halhal dize kadınlar, seksi pantolon kadın dize, seksi kadın kameraları, kazak dize kadınlar, seksi iç çamaşırı kadın dize bir araya geldi, cımbız seksi kadınlar, seksi bereliler kadınlar, seksi enerji kadınlar, brandy seksi kadınlar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: renk: şeffaf paket şunlardır: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime