Kız tutu etek, saia, yeni 2014, Sonbahar, bebe, bebek kız giyim, çocuk kız giysileri, pettiskirt tutu, çocuk giyim, vestido

₺459.95
SKU: s1381

Teslimat:

M(3t-4t)

19*2 cm

31cm

Ürünlerinizi aldıktan sonra ,lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın, bu bizim için çok önemlidir .

Teslim süresi çoğu contries için yaklaşık 7-15 gündür, ancak bazen bazı nedenlerden dolayı daha uzun sürer.Öğenizi 4 hafta boyunca almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, sizin için kontrol edeceğim.

27cm

Stokta seckill için, lütfen evcil hayvanınızın tercih ettiği bedeninizi ve renginizi seçin!Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta gönderin!

L(4 t-5 t)

Bel

Toptan mallar için lütfen bize e-posta gönderin stoğu kontrol edin ve e-postanızı bize bildirin.Siparişinize göre size en iyi fiyat teklifini ve en iyi fiyat nakliye ücretini göndereceğiz.UPS, DHL, FEDEX, TNT veya başka bir şey gibi ekspres hesabınız varsa, size navlun tahsilatı ile de gönderebiliriz!

S(2t-3t)

Boyut: S, M,L, XL, XLL

Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın, biz sizinle sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Malzeme: %60 Pamuk+%20 Yün

(Diğer harika ürünlerimizi kontrol etmeyi unutmayın,kombine nakliye için açığız) Üretim Detayı

Nakliye:

Ağırlık: 0.15-0.2 kg/adet, mükemmel kalite

22*2 cm

20*2 cm

30cm

Modeli: kız etek

Tüm öğeler 7 iş günü içinde sevk edilecektir.Sınırlı ülkeler dışında dünya çapında nakliye sağlıyoruz ve APO/fpo'ya göndermiyoruz.

XL (5 t-6 t)

Üretim Bilgileri

Etek Boyu

21*2 cm

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz.

28cm

29cm

Boyut

Müşteri hakkında:

Beğenebileceğiniz ürün:

18*2 cm

Geri bildirim:

XLL(7-8t)

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Bölüm Adı: Çocuklar
  • Kumaş Türü: Saten
  • Malzeme: naylon
  • Siluet: A-hattı
  • Dekorasyon: Kemer
  • Elbiseler Uzunluğu: Diz Üstü, Mini
  • Desen Türü: Katı
  • Tarz: Gündelik

Etiketler: kız saten iç çamaşırı, ecco kız çocuk ayakkabıları, elbise saten kız, maksi saten elbise, saten elbise yeni Zelanda, turkuaz saten ayakkabı, lingery kadın saten, kızlar yatak odası saten, kızlar saten bombacı, ayakkabı saten kadın.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım malzeme: silikon -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime