Kendini Savunma Silah hayatta kalma aracı Taşınabilir Açık Kamp Ekipmanları hayatta kalma aracı Titanyum Kürdan Pirinç Knuckels Silah

₺20.82 ₺41.64
SKU: s12804

1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Dikkat:

İpuçları:

1. Sabun veya hafif deterjan: Koyulaşmak yerine tozlu veya çok kirliyse ılık sabunlu suya batırın ve yumuşak bir bezle yıkayın.Özellikle kirli alanlar bir diş fırçası ile nazikçe temizlenebilir.

Pirincin doğal oksidasyonu kaçınılmazdır, ancak oksidasyon, özel bakım gerektirmeden onu daha retro bir lezzet haline getirir.Ancak parlak tutmayı seviyorsanız, bakım için aşağıdaki günlük basit yöntemleri de kullanabilirsiniz:

4.Ödeme onaylandıktan sonra hızlı teslimat.

* Kompakt boyut, taşıması kolay

Kullanmak:

Saf pirinç, yüzeyde pirincin orijinal dokusunu koruyan herhangi bir kaplama veya başka bir işlem yapılmadan titizlikle el yapımıdır.Görünüm işleme sırasında yüzeyde hafif çizikler ve morluklar olabilir ki bu kalite sorunu değildir.

3.Göndermeden önce tek tek kontrol edin.

100 % Brand New ve Yüksek Kalite.

Malzeme: titanyum alaşım kürdan + pirinç varil

Not:

2.Yüksek kaliteli yedek parçalar.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Belirleme:

Tanım:

3. Su: Pirinci parlatmak için başka bir doğal hazırlık yapmak için biraz su ısıtın, 1 yemek kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin.Bu preparatı pirince uygulayın ve temiz bir bezle kurulayın.

* Açık hava etkinlikleri sırasında anahtarlığınıza koyabilirsiniz

Renk: Altın

5.Mükemmel satış sonrası servis.

1.Stokta büyük miktarda.

Boyutu: gösterildiği Gibi

2. Beyaz sirke, tuz ve un: Bu çok amaçlı mutfak eşyaları, koyulaşmış pirinci temizlemek için macun yapmak için kullanılabilir.Bir çay kaşığı tuzu yarım bardak beyaz sirkede eritin ve macun haline gelene kadar un ekleyin.Pirincin üzerine sürün, 10 dakika sonra ılık suyla durulayın ve kurulayın.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: Cep, Çoklu Araçlar
  • Boyut: S
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Titanyum Alaşımı

Etiketler: kendini savunma silah hayatta kalma aracı, kamp malzemeleri, hayatta kalma kartı, plastik acil düdük, kredi kartı hayatta kalma araçları, Dış Mekan Aletleri.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.