Kablo bıçak Tel Stripper Kombine Aracı Sıyırma Yuvarlak PVC Kablo Çapı 4-16mm ve 8-28mm LY25-1/2/3/4/5/6

₺159.30 ₺212.40
SKU: s1271

4.Gümrük,ithalat vergileri,vergiler veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.

1) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Biz sadece Sampiyonkurslari.com.tr tarafından sağlanan onaylanmış bir adrese ve alıcıya göndeririz.Ödeme yapmadan önce, lütfen adresinizin ve alıcınızın Sampiyonkurslari.com.tr'te olduğundan emin olun .

1.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti.

3.45 gün sonra öğeyi almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.

sipariş verirken .

2) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Ödeme:

2.Biz Çin post tarafından gemi,ePacket, Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliye, seçiminize göre

6.Rus müşteriler için, lütfen bize tam adınızı sunmayı unutmayın, aksi takdirde parseliniz sonunda doğru şekilde teslim edilemez ve kaybı üstlenmeyeceğiz.

Nakliye:

5.Daha hızlı teslimata ihtiyacınız varsa, EMS, DHL, TNT vb.Kullanmak ve ekstra navlun ücretini ödemek için bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim :

Herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.Ürünümüzden memnunsanız, lütfen bizim için tam yıldız ve iyi geribildirim bırakın.Geri bildiriminiz, gelecekte daha iyisini yapmamızı teşvik edecektir.Teşekkürler!

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pense Tarzı: Çince
  • Kolu Tarzı: Düz
  • Özellikler: İşlevli
  • Marka Adı: CLAMPLUS'IN
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Model Numarası: LY-25
  • Uygulama: Tel Striptizci
  • Tip: mini pense
  • Malzeme: Karbon Çeliği

Etiketler: tel sıkma aracı, pense elektrikçi, tel kesici, Araçlar, alet.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime