JDM - 2 1.5 M Metal Drake RC Römork 1/14 TAMİYA Uzaktan Kumanda Traktör Kamyon 1/12 DIY Modeli TH17221-SMT5

₺26 159.43 ₺40 245.19
SKU: s1266

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir, Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.Ancak bundan kaçınmaya yardımcı olabiliriz, lütfen iletişime geçin.

ID: JDM-2

※ ULUSLARARASI alıcılar LÜTFEN DİKKAT

1, Biz ABD gemi, CA, İNGILTERE, FR, DE, RU, AU, JP, çoğu AB Ülkeleri.Başka bir ülkedeyseniz, satın almadan önce nakliye detayları için lütfen benimle iletişime geçin.

Uzun: 1304.5 MM+558.88 MM

Öğenizin herhangi bir sorunu varsa, lütfen benimle iletişime geçin, çözmeye yardımcı olacağız ve bu ürüne çok aşinayız.

Biz sadece ciddi alıcı ile uğraşmak istiyoruz.

Yükseklik: 287.5 MM, 218mm

※ Nakliye Politikası:

※JDMODEL 1.5 M Metal Drake Römork için 1/14 TAMİYA Traktör Kamyon 1/12 DIY Modeli

2, İsrail, brezilya ve güney amerika, orta Doğu'dan alıcılar nakliye için lütfen satıcıyla iletişime geçin, çünkü belki bazen nakliye sınırlaması nedeniyle ülkenize gönderemeyiz.

Ple + H11ase, kötü bir satıcı performansına yol açacak bir sorun bulduğunuzda ebay'de kolayca bir iade talebi açmaz, sonuna kadar yardımcı oluruz.

※ İade Politikası:

※Paket Şunları İçerir:

Ürün Durumu: Yeni, Montajlı ve Boyalı.

※Özellik:

Marka: JD Modeli

Herhangi bir sorunuz varsa veya istediğiniz öğenin doğru olup olmadığından emin değilseniz, lütfen satın almadan önce bana sormaktan çekinmeyin.

3, Nakliye 6-18 iş günü sürer.

Genişlik: 241mm (Katlanmış), 361mm (Genişletilmiş)

Satın almadan veya teklif vermeden önce bu ek maliyetin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Malzeme: Paslanmaz Çelik, Alüminyum alaşım, Plastik

1 ADET Römork

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Meclis Durumu: Kullanıma hazır
  • Malzeme: Maden, Plastik
  • Tip: Kamyon
  • Özellikler: uzaktan kumanda
  • Yaş Öner: 12+y, 14+y
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: rc tamiya, tamiya rc kamyon 114, 114 römork tamiya, maske tamiya adam, motor tamiya 114, chevrolet römork, fındık tamiya, rc 1 12 römork, rc kamyon 124 römork, kontrol tamiya.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. özellikler: not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) renk:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime