Bebek Önlükler Ayarlanabilir Su Geçirmez Silikon Besleme Yumuşak Yenilebilir tükürük havlusu Yenidoğan Hayvan Karikatür Önlükleri Dropshipping

₺68.00 ₺115.18
SKU: s1258

ıv: DHL veya ems'yi seçerseniz, nakliye süresi yaklaşık 6-15 iş günü olacaktır.

ıı: Sampiyonkurslari.com.tr / Çin / Singapur Hava Posta: Yaklaşık 15-45 iş Günü.

3. İade politikası

B: Ürün ve hizmetimizden memnun değilseniz, lütfen bize doğrudan olumsuz veya nötr geribildirim vermez misiniz?çünkü biz gerçekten herhangi bir sorunları çözmek ve size güzel bir alışveriş vermek feeling.So, lütfen mesaj yoluyla hemen bizimle iletişime geçin.

B. Ödeme doğrulamasından sonra siparişleri zamanında işliyoruz.

Çıkmaz yok, yüksek sıcaklık 120 derece yüksek sıcaklık dayanımı, pişirme deforme olmaz Su geçirmez ve temizlenmesi kolay Su geçirmez ve kirli.Herhangi bir leke için endişelenmeyin, yeni Samimi detaylar, ustaca kalite olarak temizleyin Bebeğinizin dikkatini çekmek için sevimli desenler Yumuşak ve yuvarlanması kolay, daha taşınabilir İz bırakmadan yumuşak, deformasyon yok, yer kaplamadan kolay seyahat Malzeme: Gıda sınıfı silikon Boyut: 32.5*22.5 cm Paket içeriği Miktar: 1 adet bebek önlükler

1. Ödeme

5. Bizimle iletişime geçin

ııı: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı: Yaklaşık 20-60 İş günü.Brezilya için yaklaşık 50-90 gün.

A: bizim hizmetten memnun iseniz, bizim için Olumlu Geribildirim bırakın lütfen!Nazik desteğiniz için gerçekten minnettarız.

ben: abd'ye ePacket: 7-15 gün

2. Nakliye Bilgileri

A. bazı ülkeler dışında dünya çapında nakliye.

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.Sampiyonkurslari.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.​

D. bizim söz süre içinde ürün almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Bazen kötü hava koşulları, tatil, politika değişikliği, uzak yer vb. Gibi istisnai durumları karşılayabilir.Parseli nihayet almazsanız kontrol etmeye yardımcı olacağız ve tam bir geri ödeme yapacağız.

Ürün hasar görmüşse veya başka bir tedarikçinin sorunu varsa, %100 hizmet sunuyoruz, lütfen öğeyi aldıktan sonra sadece 7 gün içinde ve iade etmek için 30 gün içinde ayrıntılar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkürler!

4. Geri bildirim

C. Nakliye süresi

Herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin support.It size hizmet etmekten memnuniyet duyarız!

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Desen Türü: Çizgi film
  • Malzeme: Pamuk
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Model Numarası: Silikon Bebek Önlükleri
  • İşlev: ÖNLÜKLER, tükürük havlusu
  • Bölüm Adı: Bebek
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Aralığı: 0-6m, 7-12m, 13-24m arası, 25-36m
  • Öğe Türü: Önlükler & Burp Bezler
  • Tarz: Moda

Etiketler: kız silikon önlük, bebek siliconr önlüğü, yetişkin silikon önlük, bebek ipek önlük, bebek köpekbalığı silikon önlük, ltymama silikon önlük, fil bebek silikon önlük, 2 bebek silikon önlük, 1 takım silikon bebek önlüğü, bob silikon önlük.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) miktar: 1 takım özellikler: not:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime