Lot 10 adet Yedek Tükenmez Kalem Yedekler LAİX B2 B7 B008 B009 Havacılık Alüminyum Taktik Kendini Savunma Kalem

₺42.40 ₺48.71
SKU: s12488

Geri bildirim:

Tüm paket taahhütlü posta ile gönderilir.takip numarası ile paketi takip edebilirsiniz statu.it güvenli yükün güvenliğidir.Nakliye süresi yaklaşık 20--50 days.As çeşitli ülkelerin politikalarının, hava koşullarının ve diğer nedenlerin bir sonucu.farklı ülkeye gönderilir, nakliye süresi farklı olacaktır.Sorusu olan var mı?ali mesaj yoluyla benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.teşekkür ederim!

Negatif geribildirim bırakın sorunu çözemez.İyi iletişim hakkında bunu aşamalandırmanın birçok, daha olumlu yolu var, lütfen Sampiyonkurslari.com.tr aracılığıyla bize mesaj gönderin.biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.teşekkür ederim!

Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.Her ülkede gümrük kuralları farklı olduğundan, tarifeler ve tüketim vergileri bizim sorumluluğumuzda değildir ve bu konuyla ilgili soruları yanıtlayacak nitelikte değiliz.Lütfen satın almadan önce ülkenizin tarifelerini ve ithalat tüketim vergilerini araştırın..

Vergiler Hakkında:

Lot 10 adet yedekler LAİX B1 B2 B7 B008 B009 Havacılık Alüminyum Taktik Kendini Savunma Kalem Standart 0.5 MM Tükenmez Kalem Siyah Mürekkep kendini savunma kalemi dahil değildir.sadece 10 adet yedekler. ​ Nakliye süresi ipuçları:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kullanım: Geçiş
  • Marka Adı: Banggood
  • Bağlantı: takmak

Etiketler: pirinç tükenmez kalem taktik, edc açık çakmak, laix b2 kalem, 12 kalem kalem çantası deri, bakır kalem taktik, erkekler taktik yumuşak kemer çantası, b009 tuşları boş, taktik yelek molle gonex, taktik savunma kolye, anahtar v6.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

malzeme: silikon özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -güzel

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime