Seksi İç Çamaşırı Kadın Külot Yıldız Baskı kadın İç Çamaşırı Düşük Bel Thongs Bayanlar Katı Külot Külot Pantolon kadın kıyafetleri

₺17.19 ₺28.65
SKU: s11760

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

Lütfen dikkat:

2.Izin lütfen 2-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

1.Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, gerçek renk resimden belki hafif bir farklı renk.

Renk: Resim Olarak

Sezon: Bahar, Yaz, Sonbahar, Kış

Desen: Resim Olarak

Biz reddetti gönderiler için nakliye ücreti iade edilmeyecektir.

Malzeme: Polyester

Belirleme:

Biz esas olarak ürün toptan ve perakende yapıyoruz.

Geri ödeme

Cinsiyet: Kadın

Herhangi bir nedenle öğeyi aldıktan sonra 20 gün içinde ürünü iade ederseniz iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa,alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı bir hak talebinde bulunmaya çalışmalıdır.

Firmamız profesyonel kadrosu, profesyonel ürünleri ve markaları ile profesyonel bir sınır ötesi e-ticaret şirketidir.

Seksi İç Çamaşırı Kadın Külot Yıldız Baskı kadın İç Çamaşırı Düşük Bel Thongs Bayanlar Katı Külot Külot Pantolon kadın kıyafetleri

Hakkımızda

Paket içeriği:1 x Kadın Külot

nakliye

Boyutu: Bir Boyut

100 % brand new yüksek kalite ile

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin .Ekspres yoluyla gemi istiyorsanız, ekstra nakliye ücreti ödemek lütfen.Biz 7 gün içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.

3.Asya boyutu AB/ABD/ingiltere boyutundan daha küçüktür, lütfen satın almadan önce detay boyutlarını sizinkiyle karşılaştırın.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Dekorasyon: Yay
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Akrilik

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. miktar: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) paket şunlardır: 1 takım özellikler: renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime