Güçlü Emme Vibratör G Noktası Klitoris Meme Enayi Masajı Erotik Stimülatörü Kadın Masturbator Kadın Seks Oyuncak Çift için

₺167.51 ₺440.66
SKU: s11621

Açmak için düğmeyi 1 saniye basılı tutun.12 Titreşim modu arasında geçiş yapmak için basın.Kapatmak için 1 saniye basılı tutun.Tam talimatlar için lütfen kılavuzu kontrol edin.

Kullandıktan sonra yumuşak sabun ve suyla durulayın veya daha hızlı bir temizlik için bir oyuncak temizleyici deneyin.Havayı kurumaya bırakın ve bir dahaki sefere temiz ve gizli bir yerde saklayın.Bu oyuncağın malzemesi nedeniyle su bazlı yağlayıcılar öneriyoruz.Oyuncağın bitişini bozmamak ve ürününüzün daha uzun süre dayanmasına yardımcı olmak için su bazlı madeni kullanılmalıdır.

IP68 Sınıfı Tamamen Su Geçirmez

her zaman, her yerde kullanın

kullanmak

Sessiz titreşimi destekler.Açıldığında, titreşimini zar zor duyabiliyor.Gizliliğinizi etkili bir şekilde koruyabilir, cinsel kutsamanızın yalnızca kendi dünyanızda akmasına izin verebilir ve rahatsız edilme sorununu ortadan kaldırabilir.

Seninle seyahat etmek

Sessiz Titreşim

* Size en iyi nakliye deneyimini sunmak için Sampiyonkurslari.com.tr platformu tarafından sağlanan ve önerilen çevrimiçi lojistik yöntemlerini kullanıyoruz.

100 Su Geçirmez ve Şarj Edilebilir Tasarım-Şarj edilebilir bir vibratör olarak, Vajina Emme vibratörünü ekli USB kablosuyla şarj edebilirsiniz.Silikon malzeme ayrıca kolayca temizlenebilen %100 su geçirmez hale getirir.

* Ödeme sırasında imza Onay hizmeti ücretsiz olarak verilmektedir.Bu hizmet, değerli satın alımları ve gizliliği korumak için şiddetle tavsiye edilir.İzleme bilgileri Sampiyonkurslari.com.tr sipariş sayfanızda sağlanır.

Emme Masajı, gerçekçi ağız zevkini simüle etmek için tasarlanmıştır, klitorisi veya meme uçlarını nazikten vahşiye emer ve titreşir, yeni doruk deneyimine sahip olmanızı sağlar.

Temizleme

Yeniden şarj edilebilir

SHEA HANA

Sihirli enayi kesintisiz ve su geçirmezdir, Küvetin derinliklerinden döngü akış havasını deneyimlemek için daha ilginç olabilirsiniz.

Taşınabilir Gül Klitoris Emme Vibratör

Gizli Paketleme

Ürünler USB şarjı ve dahili lityum pil kullanır.Şarj işlemi iki saat içinde tamamlanabilir.Kuru pillerden çok daha yeşil.

review images
Anonymous - 2023-01-06

Süper, mükemmel paketlenmiş Oyuncağı kullandı, pişman olmayacaksınıztitreşim ayarlanabilir, titreşim ne kadar az olursa, emişi o kadar çok hissedersiniz. Zımba olarak maksimum modda) güçlü

review images
Anonymous - 2022-10-14

Mükemmel ürün! Tüm aksesuarlarla ve öngörülen sürede geldi

review images
Anonymous - 2022-10-24

Satıcıyla iletişim kurmadım. Sipariş oldukça hızlı bir şekilde teslim edilir. Eylemde henüz denemedim, bence her şey süper olacak.

review images
Anonymous - 2022-12-27

İyi paketlenmiş, her zamanki gibi iyi, hediye olarak aldığım için açmadı, belki fikrimi değiştirirsem daha sonra açarım)

review images
Anonymous - 2022-12-30

Dokunma pürüzsüz, operasyon bilmiyorum, vermek.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Özellik: klitoris emme vibratör, Kadınlar İçin Meme Emme Vibratör, seks oyuncak orgazm, Sessiz Vibratör, Seks Oyuncakları, Oral Enayi, klitoral masaj, Meme Uçları Vajina Emme
  • Müstehcen Resim: No
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Malzeme: Silikon
  • Öğe Türü: Klitoris Uyarımı
  • Marka Adı: SHEAHANA'NIN

Etiketler: Emme Vibratör, vajinal klitoral masaj, erkekler için seks oyuncakları mastürbasyon, erkekler için seks toi, erkekler mastrubator için seks aracı, seks oyuncak vibratör.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.