Koruyucu silikon kılıf Amazon Alexa Ses Uzaktan Lite / Yangın TV çubuk mini PC uzaktan kumanda kılıfı Darbeye Dayanıklı Cilt Koruma Çantası

₺22.92 ₺38.20
SKU: s11407

Malzeme: silikon

Uygulanabilir modeller: Amazon Alexa Ses Uzaktan Lite / Yangın TV çubuk mini PC uzaktan kumanda için

Ambalaj Listesi:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürünün bazı boyut toleransları vardır.

5、Kaymaz Tasarım: Masanın üzerine koyun, kolayca düşmez.Kaymaz desen, daha istikrarlı kavrama, daha güçlü kaymaz performans.

Koruyucu silikon kılıf Amazon Alexa Ses Uzaktan Lite / Yangın TV çubuk mini PC uzaktan kumanda kılıfı Darbeye Dayanıklı Cilt Koruma Çantası

Mermi noktaları: 1、Yüksek uyumluluk: Silikon koruyucu kapak, Amazon Alexa Ses uzaktan Lite/yangın TV çubuk mini PC TV uzaktan kumandası için özel olarak tasarlanmıştır.

3. Sadece koruyucu kapak, resimdeki diğer aksesuarların gösterimini içermez!

Renk: siyah / mavi / kırmızı / parlak mavi / parlak yeşil

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları sorunları nedeniyle, üründe belirli toleranslar olacaktır, lütfen anlayın.

Adı: Uzaktan Kumanda Silikon Koruyucu Kapak

3、İyi koruma: Uzaktan kumandanın hacmini artırmadan ultra ince ve hafif tasarım, TV uzaktan kumandasındaki yağ, ter ve çayı etkili bir şekilde önler ve çocukların kırmasını önlemek için yüzeyi temiz tutar.

4、Tam uyum: Hassas kalıp uzaktan kumandaya mükemmel uyum sağlar ve tüm bağlantı noktalarına, düğmelere ve işlevlere tam erişim sağlar.

2、Çevre malzemesi: çevre silikondan yapılmış, darbeye dayanıklı, cilt dostu, dayanıklı, yıkanabilir, dayanıklı, rahat, yumuşak silikon, kavrama ve düşme korumasını artırır.

Boyutu: yaklaşık 14.4x4.2x1 cm/5.67x1. 65x0. 39 inç

Silikon kılıf*1

Not:

Özellikler:

Toplu olarak satın almak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.Sizin için daha iyi fiyat sunacağız.

review images
Anonymous - 2022-12-09

Sahip olduğunuz fiyat için mükemmel bir kapak. Kauçuk biraz ince olduğu için büyük bir darbeyi emebileceğime benzemiyor ama masadan yere düşmesi örtülü olmaktan daha fazlası. Topuza bir eldiven gibi oturur ve dokunuşu çok hoştur. Benim için çok iyi bir satın alma. Anlamıyorum. Anlamıyorum. Anlamıyorum.

review images
Anonymous - 2022-09-15

mükemmel Uyum

review images
Anonymous - 2022-12-06

Mükemmel Ürün, kontrole mükemmel uyum sağlar ve çok iyi bir dokuya sahiptir. Gönderi çok hızlıydı ve satıcıyla iletişime geçmeye gerek yoktu. Tavsiye ederim.

review images
Anonymous - 2022-11-28

Reklamda açıklandığı gibi her şey, oldukça kaliteli, tavsiye edilen, 15 gün içinde geldi

review images
Anonymous - 2022-12-05

Çok iyi bir ürün, mükemmel kalite ve hızlı bir şekilde geldi. Beklentilerimi aştı ve aynı zamanda iyi doluydu. Teşekkürler! Tavsiye edilir!

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • destek: Dropship / Toptan / Epacket
  • Paket: Evet
  • Kablosuz İletişim: IR
  • Tip: uzaktan kumanda kapağı
  • Sıklık: 433 MHz
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kullanmak: TV
  • Model Numarası: Uzaktan Koruyucu Kılıf
  • Marka Adı: Rondaful'un

Etiketler: sistemleri alexa, aliexress yangın TV çubuk mini PC neon, erişte hızlı teslimat, rujlar hızlı teslimat, aliexress yangın 10 hd klavye, kapak aliexress kindle yangın 8, allomn alexa'nın, film alexa, mate 20 lite kılıf aliexress, hulu yangın tv çubuk mini PC.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime