100 adet Küçük Taze Graffiti Çıkartmalar Su Geçirmez Çocuk Çıkartmalar Kaykay Bavul Gitar Graffiti kendi başına yap çıkartma çocuk oyuncakları

₺68.38 ₺87.67
SKU: s11319

Nakliye hakkında

B. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Alıcı diğer tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

İade ve geri ödeme

B. Lütfen istediğiniz boyutları ve renkleri bize bildirmek için bize mesaj bırakın, ayrıntılarınıza göre mal göndereceğiz veya rastgele göndereceğiz.

C. Lütfen tam doğru adresi ve telefon numarasını gönderin, sizin için nakliye ücretini hesaplamaya istekli olacağız.Mağazamızda karışık renkler ve modeller memnuniyetle karşılanmaktadır.Sizin için kombine nakliye yapacağız.

A. Biz genellikle ödemenizi aldıktan sonra üç iş günü içinde gemi.Biz genellikle Çin sonrası hava posta ile gemi.Gibi diğer ifade istiyorsanız: YANWEN, EUB, DHL, EMS vb, biding önce bizimle irtibata geçiniz.

B. Bize olumlu bir geri bildirim bıraktığınızda ürün resimleri eklenirse, bir sonraki siparişinizle ücretsiz güzel bir hediye kazanacaksınız!ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!

A. Alıcı, sorunun kanıtını öğelerde sunmalıdır.

C. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek istiyorlarsa, alıcı teslimattan itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelidir.

D. biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Feedfack Hakkında

A. sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!Olumsuz veya nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutumdur ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce sorununuzu çözebileceğimizden emin oluruz.İçtenlikle ürünlerimizi beğeneceğinizi ve hizmetimizin tadını çıkaracağınızı umuyoruz.OLUMLU geri bildirimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

YANWEN Teslim süresi yaklaşık 35-60 gündür; EUB yaklaşık 15-35 gündür; DHL ve EMS yaklaşık 7-15 gündür

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden göndermek ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Model Numarası: hb-748-3
  • Garanti: N/A
  • Ağırlık: 35g
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Genişlik: 3cm
  • Özellikler: N/A
  • Çap: 3-9 cm
  • Yükseklik: 0.03 cm
  • Uzunluk: 6cm

Etiketler: folyo tırnak çıkartmaları, tırnak çıkartmaları frzen, stuco duvar çıkartmaları, klasik tırnak çıkartmaları, berlina araba çıkartmaları, prens kurbağa çıkartması, tırnak çıkartmaları rick, 3 kurbağa çıkartması, kurbağa çocuk duvar çıkartmaları, emoji peluş çıkartmalar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.