Clip de Microphone pour support de micro Shure, 1 pièce, portable, sans fil, accessoire universel noir

₺6.88 ₺9.74
SKU: s1129

1 pièce x Clip de Microphone

Caractéristiques:-

Quantité: 1Pc

(La démonstration des autres accessoires sur la photo n'est pas incluse.)

Le plastique est également légèrement flexible pour éviter les fissures au fil du temps.

Matériau: Plastique

Il se caractérise par une construction fiable et robuste avec un forgeage en plastique lourd et une conception à vis pour garantir que tout micro fendu tiendra fermement.

1. Veuillez vous rappeler que les effets d'éclairage dus, les paramètres de luminosité/contraste du moniteur, etc., il pourrait y avoir de légères différences dans la tonalité de couleur de la photo du site web et de l'article réel.

Plage de serrage: 25-46mm

2. L'article mesure à la main, il pourrait être différent de 1cm, votre aimable compréhension sera très appréciée.

Caractéristiques:-

Le forfait Comprend:-

Yedek dökün Klip de Mikrofonlar Shure PG58, Beta58A, Beta58, Sm58, SM58LC, SM58S

Tanım:-

Couleur: Noir

100% neuf et de haute qualité

Conseil gentil/chaud:

Ce clip a une taille de filetage standard qui conviendra à de nombreux microphones, tels que: Shure SM58 series - SM58LC & SM58S, Shure Beta58 / Beta58a, et d'autres microphones de même taille.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: SDJZT
  • Sıkma aralığı: 25-46mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: mikrofon klipsi
  • Malzeme: Plastik

Etiketler: plastik mikrofon tutucu klipsi, stüdyo için mikrofon standı, mikrofon klipsi, mikrofon standı, tutucu adaptörü.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. özellikler: renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) - silikon malzeme

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime