Yeni rusça klavye İçin ZenBook 13 UX31 UX32 UX31E UX31A UX32E UX32E RU Siyah 3620US00

₺476.38 ₺732.90
SKU: s10780

1. ekonomik standart taşımacılığın normal teslim süresi 20-60 gün içinde (satıcının taşıma süresi hariç), Brezilya bölgesi 90 gün içinde.

Ulaşım ile ilgili:

3. hızlı ulaşım genellikle 5-10 gün teslim edilir ve navlun pahalıdır. (satıcının taşıma süresi hariç)

2, ihtiyaçlarınızı karşılamak için lütfen satın almadan önce satıcının resmini karşılaştırın.Bir fark varsa, lütfen satıcıya bir mesaj bırakın ve satın alın.

Ürünlerimizin resmi fiziksel olarak sergileniyor.

dil: Rusça

Renk: Siyah

3, teslim süresini etkilememek için lütfen dikkat edin ve satıcı paketi gönderdikten sonra lojistik bilgilerinizi zamanında takip edin.

Her şeyden önce, lütfen siparişinizdeki adresin, telefonun, adın, posta kodunun iyi olduğunu onaylayın, çünkü paketin teslimatını ve teslimatını etkileyecektir.

1, lütfen satın almadan önce makine modelinizi onaylayın.

Lütfen satın almadan önce makinenizin türünü, klavye dilini, boyutunu, rengini ve tuş düzenini onaylayın. (katıştırılmış klavye Enter tuşu farklıysa, yüklenemez).

Durum: Yeni

Bu çok önemli:

Garanti: 180 gün

2. Teslimat gecikmesi teslim edilirse daha uzun sürer.

4, uluslararası ulaşım nedeniyle, gecikmeye yol açan çeşitli koşullar olacaktır.Herhangi bir sorunuz varsa, satıcıya bir mesaj bırakın lütfen.Sizinle ilk kez ilgileneceğiz.

Dikkat gerektiren hususlar:

Üründe birçok renk varsa, lütfen satın alma sırasında ihtiyacınız olan rengi not edin.Aksi takdirde, biz varsayılan renk tarafından göndermek.

4, herhangi bir sorunuz varsa satıcıya bir mesaj gönderin, biz en kısa sürede size cevap verecektir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: OPQR'LER
  • Model Numarası: ZenBook 13 UX31 UX32 UX31E UX31A UX32E UX32E
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka: Asus
  • Standart: Rus Standardı

Etiketler: rusya dizüstü bilgisayar satın al, asys rog klavye, asus memopad klavye, tuf fx505 klavye, asus ux3030 klavye, asus s400c alt, asus gl553 klavye kapağı, arkadan aydınlatmalı katlanır klavye, kauçuk klavye asus, asus tuf a15 klavye düzeni.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. özellikler: miktar: 1 takım -

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime