Kedi Elmas Sanat Kitleri Yetişkinler için Hayvan Elmas Boyama Aksesuarları Elmas Nakış Elmas Mozaik Sanatı Çapraz Dikiş Dekor için

₺115.37 ₺221.95
SKU: s1071

Lojistik kanal seçebilirsiniz almak için uygun olan goods.In ayrıca, size hızlı lojistik de gönderebiliriz.

tabloyu kullanarak tuval üzerindeki her basılı sembol için her elmas numarasını belirleyin.Süsleyen kalemin yuvarlak ucunu pembe balmumuna batırın, ucu yapışkan hale getirerek elmasları tepsiden almanıza izin verin.Bir köşeden başlayın ve yapışkan flm'yi soyun.Süsleyen kalemi kullanarak elmasları tepsiden toplayın.Basılı tuval üzerine sembollerle eşleşen elmasları uygulayın.Tuval tamamlandıktan sonra, elmasları yüzeye sabitlemek için baskı uygulayın.Yeni oluşturduğunuz sanat eserinizi gururla sergileyin!

Boyut ne kadar büyük olursa, etki o kadar iyi olur.Herhangi bir boyutun özelleştirilmesini kabul ediyoruz, ayrıca mağazamızda listelenmeyen yeni bir boyut da gönderebilirsiniz.

Yuvarlak Elmaslar, rahat bir işçilik tarzına sahip elmas ressamı için mükemmeldir .Bağışlayıcı şekil, her seferinde kaygısız uygulama ve çarpıcı sonuçlar sağlar.Yeni başlayanlar için mükemmel bir seçim !Kare Elmaslar, hassasiyet ve ayrıntıdan zevk alan elmas ressamların tercihidir .Lazer odaklı bir işçilik deneyimi ve çarpıcı bir mozaik efekti için bu şekli seçin.Kare matkapların yarattığı yüksek çözünürlüklü resmi seveceksiniz!

Hizmetlerimizden ve ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize beş yıldızlı bir geri bildirim verin ve çok mutlu olacağız.Herhangi bir nedenle kitinizden veya bitmiş parçanızdan %100 memnun değilseniz, bize bir resim gönderin ve sorunu sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.Mücevherler bitti mi?Sık sık olmaz, ama olursa arkanı kollarız.Sadece bize bildirin ve özenli destek ekibimiz bunu düzeltecek, lickety split!

Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli lojistik kanallarımız var.Ortak lojistiğimiz aşağıdaki gibidir: Ekonomik lojistik: Cainiao Süper Ekonomi, Cainiao Hızlandırılmış Ekonomi.Basit lojistik: Sampiyonkurslari.com.tr Tasarrufu Nakliye.Standart lojistik: Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliye, Cainiao Hızlandırılmış Standart, Özel Hat-YW.Öncelikli lojistik: Sampiyonkurslari.com.tr Prim Nakliye.

WEİWEİ Diamonds Art Store'da müşterilerimizin her birine değer veriyoruz ve bu nedenle müşteri mutluluğu 1 numaralı önceliğimizdir .Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, bize bildirin!Bizimle iletişime geçin .İsteğiniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız .WEİWEİ Diamonds Art Store'dan sipariş vermek %100 güvenli ve güvenlidir, böylece rahatlayabilirsiniz.Kişisel bilgileriniz hiçbir zaman kimseye paylaşılmaz, satılmaz veya kiralanmaz.

Bu DIY Tam Yuvarlak / Kare Elmas Boyama, bitmiş resim değil, kendiniz bitirmeniz gerekiyor .Ürün çerçeve dahil değildir. bu sadece bir haddelenmiş tuval .Lütfen cam veya ahşapla çerçeveleyin ve dekorasyon süslemelerinde olduğu gibi evinize asın.Siparişinizi aldıktan sonra sizin için özel zamana ihtiyacımız olduğu için lütfen gönderilen ürün için sabrınızı ödeyin.Aydınlatma etkisi nedeniyle öğenin rengi resimde biraz farklı olabilir, lütfen ayni hakim olun !Arızalı bir elmas boyama alındığında size tazminat sözü veriyoruz.24 saat içinde müşteri hizmetleri sizin için sağlanan yanıtlama, tüm öğeleri risksiz satın alma, herhangi bir sorun bizim yardımımıza ihtiyaç duyar, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Bizden satın aldığınız her şeyi sevmeniz konusunda ısrar ediyoruz.Herhangi bir nedenden dolayı mutsuzsanız, bize bildirin ve işleri tekrar düzeltmek için geriye doğru eğiliriz.

Bir kelime, biz en kısa sürede mal gemi olacak bir yer order.At aynı zamanda hızlı ulaşım, malların güvenliğini sağlayacağız.Ekspres teslimatın zamanlaması farklı yerlere ve farklı ulaşım kanallarına göre değişir.Lojistik ve nakliye hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen bana ulaşın.

Harika bir elmas boyama, birinci sınıf bir tuvalle başlar .Bizimki, kırışıklıklara direnen ve düz duran ultra esnek ancak dayanıklı bir lif karışımıyla başlar.Daha sonra zamanla sararmayacak su geçirmez bir kaplama ekliyoruz, böylece yaratıcılığınızın bitirdiğiniz gün kadar güzel kalması garanti ediliyor!Her tuval daha sonra en son baskı teknolojisi kullanılarak basılır .Sonuç, kristal netliğinde, okunması kolay sembollere ve zarif zengin renklere sahip ultra yüksek çözünürlüklü bir resimdir.Son olarak, taban, değerli taşlarınızı sıkıca yerinde tutan güçlü tutuşlu bir yapıştırıcı ile tamamlanır.Ve diğer kitlerin aksine, toksik olmayan formülümüz, zanaat zamanını kokutan burun buruşuk kimyasal kokulardan arındırılmıştır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Renk sayısı: 45'in üstünde
  • Desen Türü: Hayvan
  • Yapıştırma Alanı: Tam
  • Kullanmak: Resimler
  • Form: Tek
  • Tarz: Amerikan Tarzı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Set Türü: NO
  • Elmas Şekli: Yuvarlak
  • Malzeme: reçine
  • Dış Ambalaj: kesekağıdı
  • Çerçeve: No
  • Marka Adı: WEIWEI
  • Toptan Satış Türü: NO
  • Tuval Paketleme Yöntemi: sıvamak

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: paket şunlardır: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir renk: şeffaf 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime