YUMİYA SLASH ABD İmza Sert Gitar kılıfı Üstün PU Yedek Gibson Gitar İçin

₺1 932.25 ₺2 033.86
SKU: s103431

4. Olumsuz geri bildirimlerden ayrılmadan önce ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen hemen bizimle iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Boyutu: 115 cm*30 cm*10 cm

Net Ağırlık: 5 KG

Ürün Tanıtımı

2.Genellikle biz sizin için HEDİYE olarak öğeyi gemi hangi değeri az 50 usd.

Paket içeriği

Farkına varmak:

1. İthalat vergileri / vergiler / harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu ek maliyetleri netleştirmek için lütfen yanınızdaki gümrüklere danışın.

Daha fazla güvenlik ve gizlilik : Bir emniyet kilidi ile su geçirmez gitar çantası, toka tasarımı bir fermuardan daha güvenlidir.

yani gümrük ücreti ödemiyorsunuz ya da sadece biraz vergi ödemiyorsunuz.Gitarı almanıza yardımcı olacak yeterli deneyime sahibiz.

Melekler Gitar Mağaza hoş geldiniz

3.Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya parselinizi aldığınızda toplanır.

4 Kat Koruma: Gitar kılıfımız deri, ahşap, sünger, kalın kazık dolgudan yapılmıştır, hafif ve güçlüdür, değerli gitarınızı içeriden dışarıya korur.

İç U-şekilli Boyun ve Yelpaze şeklindeki Dışbükey Yüzey : Gitar teline daha iyi oturabilir ve kalınlaştırılmış tüy tabakası yastığı, gitarın ezilme hasarını en büyük ölçüde önleyebilir.

Temizlemesi Kolay: Bu durumda harici su geçirmez deri kullanın, temizlenmesi kolaydır.Oksidasyon önleyici kaplama yüzeyine sahip gümüş-beyaz kilit paslanmayı önler, oldukça uzun süre kullanılabilir.

Rahat Sap: Gitar çantası deri sapı, güçlü ve dayanıklı olan ve gerçekleştirilmesi uygun olan donanımla sabitlenmiştir.Gibson lp serisi elektro gitar için uygundur.

review images
Anonymous - 2022-08-03

Mükemmel Kalite

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: durum
  • Menşe Yeri: Çin (Anakara)
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: gitar çantası, gibson gitarı, elektro gitar çantası, tunerleri kilitleme, köprü, kafes çubuk.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. paket şunlardır: 1 takım renk: şeffaf miktar: 1 takım malzeme: silikon -güzel

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime