2 adet / grup 13.3x11. 4mm Nissan araba anahtarı logosu değiştirilebilir etiket uzaktan kumanda rozeti logosu alüminyum DIY araba anahtarı logosu

₺33.62 ₺67.04
SKU: s9682

Önemli not: ön resmi kontrol etmeniz gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın.

2. Malzeme: Alüminyum

1. Renk farkı Açıklaması: firmamızın tüm önemli vakaları hassas mallardır, parçalar küçüktür, farklı arka plan, ışık ve bilgisayar ekranı restorasyon derecesinin neden olduğu renk farkı ve renk farklı olacaktır, kontrol edilebilir aralıkta değil, kalite sorununa ait değildir, mallar gerçek nesne, temelde el işleme ile yapılır, lütfen renk farkını dikkatlice düşünün ve küçük kusurlar Sipariş edip etmeyeceğinize karar verin.

1. Marka yeni araba Rozeti

3. Renk: Siyah

2. Teslimat hakkında: alıcı ödeme için bir sipariş verdikten sonra, malları ilk başta teslim edeceğiz time.In kıtlık durumunda sizinle iletişime geçeceğiz.Malları teslim ederken, teslimat siparişini ve malları kontrol etmek ve kontrol ettikten sonra göndermek için özel dağıtım personelimiz vardır.

3. Oturum açma hakkında: mallar teslim edildiğinde, lütfen şahsen oturum açın.Mallar aile üyeleri, arkadaşlar ve kapıcılar tarafından alınırsa, şahsen imzalanmış olarak kabul edilecektir.Lütfen imzalamadan önce malları yerinde açtığınızdan ve kontrol ettiğinizden emin olun.Mallar nakliye sürecinde hasar görürse, lütfen doğrudan doğrulayın, talep edin veya imzalamayı reddedin.

4. Boyut: 13. 3x11. 4mm

5. Kalite güvencesi

4. Satış sonrası hakkında: imzalandığı tarihten itibaren üç gün içinde herhangi bir kalite probleminiz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, malların iade ve değişim cevabını vereceğiz ve malları zaman sınırının ötesinde kabul etmeyeceğiz.Kalite ile ilgili herhangi bir sorun yoksa, alıcının ürünleri iade etmesine veya değiştirmesine izin verilmez.Ancak paslanma ve boya soyulması gibi objektif kalite sorunları varsa iade edilir veya değiştirilir.

5. Değerlendirmede: samimi değerlendirmeniz bizim aralıksız itici gücümüzdür, mallardan memnunsanız ve mutlu hissediyorsanız, lütfen bize cesaret verici övgü verin.Bir sorun olduğunda, lütfen müşteri hizmetleri ile zamanında iletişim kurun, herhangi bir sorun hızlı bir şekilde çözülebilir, sorularınızı ve memnuniyetsizliğinizi temizlemek için ilk kez, ayrıca mutlu bir ruh hali.

review images
Anonymous - 2022-11-17

harika bir şey

review images
Anonymous - 2022-07-17

Denemediğim küçük boy

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Uyarlama: No
  • Diğer Parça Numarası: Nissan için
  • R / C Fonksiyonu: olmadan
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: PUOU
  • İmalatçı Parça Numarası: Nissan için uzaktan kumanda anahtarı
  • Kavşak Parça Numarası: Nissan için uzaktan kumanda anahtarı
  • Ülke / Bölge Otomobil Üretimi: Çin
  • Malzeme Türü: Alüminyum

Etiketler: brp alüminyum etiket, aksesuarlar nissan no300, nissan qashkay anahtarı, f keydıy uzaktan kumandalar, 2dın nissan uzaktan kumanda, anahtar nissan servisi, moto özel amblemler, alüminyum cam etiket, etiket nissan juke nismo, nissan dantel anahtar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf miktar: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme: silikon boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. paket şunlardır:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

öğe türü:metal kesme ölür stencil durum: %100 % yepyeni ve sevimli malzeme: karbon çelik renk: gümüş boyutu: resim olarak dönüşüm: 1 cm=0.39 inç / 1 inç=2.54 cm paket şunlardır: 1 takım x metal kesme ölür stencil not: 1.yeni kalıplar özelleştirilmiş hizmet sağlayabiliriz, sadece bizim için fotoğraf ve boyut sağlamanız gerekir 2.parsel aldığınızda ürünlerin kırık veya eksik

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

hakkımızda i̇ş kapsamı: otomatik ic, dijitalden analog devreye, tek çipli mikrobilgisayar, fotoelektrik kuplaj, depolama, üç terminalli voltaj regülatörü, scr, alan etkisi, schottky, röleler, dirençler kapasitörler,, tüp lamba, konektörler ve diğer tek elden destek hizmetleri! 2: parsel için imzalamadan önce, lütfen parselin ürünle dolu olduğunu kontrol edin avantajlarımız 3.

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime