50 Adet / grup TLD1314 TLD1314ELXUMA1 HSSOP-14 LED Aydınlatma sürücüsü Yeni orijinal

₺158.35
SKU: s424470

2. Eğer memnun değilseniz, lütfen bize bildirin.Yapıcı Önerileriniz, değişiklik ve iyileştirme önerimiz olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Alıcılar lütfen dikkat:

1. Sizin için diğer elektronik aksesuarları ve IC aksesuarlarını satın alabiliriz.Bize not, sonek, paketleme vb. Hakkında açıkça bilgi vermelisiniz.

Havayolu /DHL/TNT/EMS/Fedex ile size gönderebiliriz.Lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin, istediğiniz şekilde kullanacağız.

Kabul etmek için geri dönün.Proje orijinal olmalıdır condition.In ayrıca, ek nakliye ücretleri ödemek ve öğeleri orijinal hallerine iade etmek zorunda kalacaksınız.

geri bildirim

Düşük fiyat, yüksek kaliteli ürünler ve en tatmin edici hizmeti sunuyoruz

Biz ödeme sonra 3 iş günü içinde mal teslim edecek.

3. Alıcı, ülkesi tarafından uygulanan vergi ve/veya harçlardan sorumludur.Gümrükleme işleminizi kolaylaştırmak ve maliyeti düşürmek için mallar "hediye" veya "örnek" olarak işaretlenecektir.

Merhaba, bizim dükkana hoşgeldiniz!

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim verin.Yardımın için teşekkür ederim.

2. Firmamız bir varlık yönetim şirketidir.Hepsini yükleyemediğimiz bir sürü modelimiz var. them.It toplu olarak satın almak çok daha ucuz olurdu.Fiyatımız daha yüksekse, lütfen bana ulaşın.

3. İletim sırasında hasar veya kayıplardan kaçının.Lütfen parçaları aldığınızda dikkatlice kontrol edin.Bir sorun varsa, lütfen almayın.Şimdi bana ulaşın.Bu sorunu çözmek için birlikte çalışalım.

geri dönüş

Çok fazla ürün satın almanız gerekiyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin, en düşük fiyatı verebilir, birlikte mutlu çalışalım.

nakliye

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: Voltaj Regülatörü
  • Koşul: yeni
  • Kaynak: ABD (Menşei)

Etiketler: hinnixy led ayarlanabilir, mavi sürücü para araba, bldc sürücü 3 tel, emojy led araba, led modülü ıc, motor sürücüsü b, mach4 motor sürücüsü, fahişe sürücü araba sticker, sürücü düşük yan ıc, sarı sürücüler.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut:s. m. l. xl. xxl s: i̇htiyacım olan bazı çıkartmaları özelleştirebilir miyiz? s: çıkartmayı farklı bir boyutta yapabilir miyiz? referansı kullan: c: evet ,damla nakliyeyi destekliyoruz , lütfen bizimle iletişime geçin, ülkenize en iyi lojistiği önerebiliriz.ayrıca toptan satışları da destekliyoruz.size en iyi ürünleri sunacağız 2. yüzeyin

paket şunlardır: 1 takım özellikler: -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme: silikon - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

öğe türü:metal kesme ölür stencil durum: %100 % yepyeni ve sevimli malzeme: karbon çelik renk: gümüş boyutu: resim olarak dönüşüm: 1 cm=0.39 inç / 1 inç=2.54 cm paket şunlardır: 1 takım x metal kesme ölür stencil not: 1.yeni kalıplar özelleştirilmiş hizmet sağlayabiliriz, sadece bizim için fotoğraf ve boyut sağlamanız gerekir 2.parsel aldığınızda ürünlerin kırık veya eksik

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

6. eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.amacımız müşteri memnuniyeti! en iyi ortağınız olacağız 7. stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz. 1. dünya çapında nakli̇ye. (bazı ülkeler

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime