Kadınlar 2 adet Oryantal dans kostümü Seti Oryantal Dans Üst Düz Renk Bölünmüş Uzun Etek Seti Uygulama Giyim Profesyonel Kıyafet Giysileri

₺385.07 ₺487.45
SKU: s3860

1.Manuel ölçüm,ölçüm yöntemleri ve araçları nedeniyle lütfen 1-3 cm boyut sapmalarına izin verin.

1x Üstleri

M----------35----------------30------------107--------71-100-------65-95-------160-170--------52.5-60

Özellikler:

L-----------35----------------30------------107--------76-105-------70-100------160-170--------60-65

Boyut: S, M, L

Boyut (cm) - - - elbise uzunluğu - - - kol uzunluğu - - - etek boyu - - - - - büstü - - - - - - - - bel - - - - - - - - Fit yükseklik - - - - - - - Fit ağırlık (kg)

Boyut grafik:

1x Elbise

Renk: mavi, kırmızı, pembe, gri

Malzeme: Polyester

Kalın topuklu sandaletler ve moda aksesuarlarıyla mükemmel bir şekilde giyiniyor.Oryantal dans, performans, karnaval, Cadılar Bayramı vb. İçin harika.

Not:

Cinsiyet: Kadın

2.Resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir çünkü farklı fotoğraflama ışık ve ekran monitör.Anlayışınız için teşekkürler.

Kısa bir üst ve maksi etek dahil, karın veya oryantal dansı seven arkadaşların için mükemmel bir hediye.

Özellikler:

Dansçı kostümü, içi boş tasarımla birlikte yüksek konumlu bölünmeye sahiptir, slim fit, seksi ve şık güzel kalça eğrinizi vurgular.

S-----------35----------------30------------102--------66-95--------60-90-------155-165--------45-57.5

Bu oryantal dans kıyafetinin boyutu Amazon boyutundan farklıdır, lütfen sipariş vermeden önce aşağıdaki açıklamadaki boyut tablosuna bakın, teşekkür ederim.El yıkama önerilir.

Durumlar: sahne kostümleri, oryantal dans, karnaval performansları, dans uygulama, vb

Yaş: yetişkin

Paket içeriği:

Bu oryantal dans elbiseler kadınlar için yüksek dereceli polyester kumaş seçimi.Yumuşak ve rahat, nefes alabilen ve aşınmaya dayanıklı.

review images
Anonymous - 2022-11-08

Ucuza aldım. Rengi güzel.

review images
Anonymous - 2023-01-02

Çok güzel bir pozisyon.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Cinsiyet: kadınlar
  • Malzeme: Polyester
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 11
  • Dans Türü: Oryantal Dans

Etiketler: oryantal dans kostüm seti, oryantal dans pantolon, oryantal dans kostümü, oryantal dans kostümü, Oryantal Dans Eteği, Oryantal dans kostümü.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

i̇ade ve iade ve yeniden gönderme s: i̇htiyacım olan bazı çıkartmaları özelleştirebilir miyiz? c: evet, çıkartmalar yavaşça soyularak kolayca çıkarılabilir.bir araca uygulanırsa, yardımcı olmak için ısı uygulamanız gerekebilir (saç kurutma makinesi). 3. yapıştırma sırasına göre basit planlama yapın, elbette kendi yaratıcılığınıza göre kendiniz de yapabilirsiniz. a:

özellikler: özellikler: paket şunlardır: 1 takım malzeme: silikon -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir miktar: 1 takım renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

özel kişisel özelleştirme: 1: minimum sipariş miktarı 20 adettir. 2: net resimler ve boyut sağlamaya çalışın. 3: resim boyutu ve desen göre, biz size bir teklif verecektir. (bu fiyat daha doğru) 4: resme göre, zarif bir kalıp modeli çizeceğiz. 5: resimlerimizden memnunsanız, üretime geçeceğiz.mağazadaki metal kesme kalıpları beş gün içinde sevk edilecektir, herhangi bir sorunuz varsa,

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

4. gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. müşteri hizmetleri politikası alıcı ipuçları sahip olduğunuz soruları cevaplamaktan mutluluk duyuyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin ve mümkün olan en kısa sürede size geri dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. * sadece en iyi tüketim mallarını üretin ve mümkün olan

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime