925 Ayar gümüş Kulak Damızlık 2mm temizle Gem Kristal burun damızlık burun piercing takı 40 adet / takım renkli

₺329.30 ₺346.68
SKU: s1858

:

Güzel bir alışveriş var ve tekrar ziyaret etmenizi bekliyoruz!

Tüm ürünümüz paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir, en son moda tasarımı sunuyoruz ve mükemmel fabrika fiyatı sağlayabiliriz, bizden sipariş vermek için yurtiçinde ve yurtdışında müşteriyi ağırlıyoruz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz !!!

Geri bildirim

2) Her zaman en iyi mal ve hizmetlerde en düşük fiyatları sunuyoruz.

Boyutu: 2mm

Stil: burun piercing damızlık, kulak damızlık

Sorunsuz ve hızlı bir şekilde göndermek için, öğeleri diğer kurye ile gönderebiliriz.Kararımız kesindir."kime" Daha hızlı ve sorunsuz gönderim için, öğeleri başka bir kurye ile gönderebiliriz.Hangi kuryeyi seçeceğimiz bize kalmış ve son sözümüz var.""EMS, UPS, DHL, Fedex ve TNT ekspres kargo genellikle 307 iş günü teslim ülkeye bağlıdır to.In nadir durumlarda, sıkı gümrük açıklıkları teslimat süresini biraz daha uzatacaktır, lütfen sabırlı olun."belki" EMS, UPS, DHL, Fedex, ve TNT express genellikle 3-7 iş günü bağlı olarak country.In nadir durumlarda, gümrük izinleri teslimat süresini biraz geriye itebilir.Lütfen sabırlı olun ve güncellemeler için sağlanan takip numarasını kontrol edin.

Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır "için" Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.""Lütfen siparişi işlerken adresinizi dikkatlice kontrol edin "ila" Lütfen adresinizi dikkatlice girin ve siparişi işlerken doğruluğu doğrulayın.""Herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir cevap sunacağız."için" Aklınıza gelebilecek herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Büyük olasılıkla hepsini sizin memnuniyetinize cevaplayabileceğiz.

3) Nötr (3 yıldız) veya negatif (1-2 yıldız) geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız, böylece bizimle mutlu bir alışveriş deneyimine sahip olursunuz.Teşekkürler!

Baktığın için teşekkürler !

Bizimle iletişime geçin

Burada satın aldığınızda sıfır riskinizi garanti ediyoruz.

Renk: Şeffaf, Çok renkli

Ürünün herhangi bir kalite sorunu varsa, size tam geri ödeme sunuyoruz.

Sipariş verirken, lütfen ihtiyacınız olan tam boyutu bize bildirin, böylece size doğru ürünleri gönderebiliriz.

Paslanmaz çelik takı karakteristik: anti-asit, anti-alkali, solmaz, alerjiye yol açmaz, deforme olmaz,sert ve parlak olmaz.

1) Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli, bize olumlu geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Çok teşekkür ederim!!

: Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Teşekkürler!

iade politikası :

Ürün Bilgisi:

Malzeme: 925 Gümüş

Teslimat:

Ödeme:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: hengke'nin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renk: Gümüş
  • Sertifika Türü: Üçüncü Taraf Değerlendirmesi
  • Ürün Ağırlığı: 0.5g
  • Ana Taş: Elmas
  • Boyut: 2mm 3mm 4mm 5mm
  • Metal Damga: 925, Sterlin
  • Öğe Türü: Vücut Takı
  • Elmas Şekli: YUVARLAK ŞEKİL
  • Malzeme: 925 ayar gümüş
  • İnce veya Moda: İyi
  • Metal Türü: Gümüş
  • Şekil \ desen: Yuvarlak
  • Sertifika: NO
  • Tarz: Klasik, Kulak Stud

Etiketler: 1 moda burun piercing, kristal yendi, elmas pembe burun piercing, ultra ince burun delici, kristal flakon, kristal kure, gerçek nari piercing, çektirme kristali, geçici burun delme, kristal lastik.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.