Araba Güneşlik Genişletici parlama Önleyici Güneş Engelleyici Araba Pencere Güneşlik UV Işınları Engelleyici Evrensel Arabalar İçin Güneşlik Oto Aksesuarları

₺139.44 ₺310.01
SKU: s1445

Parsel kaybolursa, nakliye sırasında hasar görürse veya yanlış ürünü alırsak yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Özellikler:

Geri bildirim:

Ambalaj Listesi:

* Yukarıdaki yöntemlerden herhangi biriyle ödeme yapabilirsiniz ve siparişiniz verildikten sonra pls 3 gün içinde yerleşir.

* Ödemeniz 24 saat içinde Sampiyonkurslari.com.tr tarafından doğrulanacak ve siparişiniz tamamlandıktan sonra siparişinizi işleme koyacağız.

Boyutu: 31 * 13 cm / 12.20*5.12 in

Renk: siyah

* Parseli daha erken almak istiyorsanız hızlı nakliye yöntemini seçebilirsiniz ve bunun için nakliye ücretini ödemeniz gerekecektir.

* Genellikle yaklaşık 15-60 gün sürer ve bazı uzak bölgelere biraz daha uzun olabilir.

* Yanlış bir şey varsa, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve her şey yoluna girene kadar size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

* Sipariş iptali, iade sözleşmesi veya arabuluculuktan kaynaklanan geri ödeme anında işleme alınır ve hesabınıza ulaşması genellikle yaklaşık 7-10 iş günü sürer.

* Normal posta yoluyla parselin ağırlığı 2 kg ile sınırlıdır.Ağırlık 2 kg'ın üzerindeyse ayrı olarak göndereceğiz.

Malzeme: PU ve PC

· Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen, biz çok takdir edilecektir.

5. Saklaması Kolay: Araba güneşlik genişleticisinin takılması için herhangi bir alet gerektirmez.Ayrıca kullanılmadığı zaman depoda kolayca saklanabilir.

Genişletilmiş boyut: resimde gösterildiği gibi

1 * Araba Güneşlik

4. Otomobiller için Evrensel: Güneşlik genişleticimiz arabanıza kolayca takılır, genişliği 4,7 inçten büyük olan tüm siperliklere evrensel olarak uyacak şekilde tamamen ayarlanabilir.

Yeniden gönderme ve geri ödeme:

Özellikler (yaklaşık):

Adı: Araba Güneşlik Genişletici

1. UV Engelleyici: Araba siperliği güneşlik genişletici, aşırı parlamayı ve zararlı UV ışınlarını engellemek için özel olarak tasarlanmıştır. driving.It güneş tıkanıklığı eklemek için hem yatay hem de dikey uzantılar sağlar ve sürücülerin yoğun güneş ışığında yolu net görmelerine yardımcı olur.

3. Düzeltmesi Kolay: Araba güneşlik uzatıcısı hem sürücü hem de yolcu tarafında çalışmak için uygundur ve araba güneşlik uzatıcısı sadece sürücü tarafında değil, yolcuda da harika çalışır side.It sürüş sırasında sürücü ve yolcu için ön camdan veya yan camdan gelen güneş ışıltılarını engeller.

Ödeme yöntemleri:

· Tüm öğeler kontrol ve göndermeden önce iyi paketlenmiş.Siparişler ödeme tamamlandıktan sonra 2-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

Nakliye ve paket:

Araba Güneşlik Genişletici parlama Önleyici Güneş Engelleyici Araba Pencere Güneşlik UV Işınları Engelleyici Evrensel Arabalar İçin Güneşlik Oto Aksesuarları

* Siparişiniz güvenlik nedeniyle kapalıysa, Sampiyonkurslari.com.tr'e bir hak talebinde bulunmanız gerekecektir.

2. Dayanıklı PU ve PC: Araba güneşlik genişletici, kaliteli darbeye dayanıklı elastik kayışlarla dayanıklı plastik ve kalın PU deriden yapılmıştır.Plastik, orijinal araba plastiği ile aynıdır ve hem uzunluk hem de genişlik olarak ayarlanabilir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: güneşlik honda crv 2002, güneşlik honda 95, accoord 2009 honda güneşlik, güneşlik honda pvr, güneşlik honda sedan 2010, güneşlik honda kapatma 1800, honda 2020 güneşlik, honda v6 2003 güneşlik, toyota avensis t22 güneşlik, güneşlik honda accord cm4.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

c: evet, lütfen bize bildirin.çok fazla rengimiz var, ancak tüm renkleri seçilen konuma koymuyoruz.diğer satıcıların sağlayabileceği tüm renkleri sağlayabiliriz. rongchen ticaret araba sticker havalı komşum totoro dizüstü çıkartması su geçirmez güneş koruyucu sticker anime motosiklet dekor pvc 2. yüzeyin kuru ve temiz olduğundan emin olmak için macunun yerini seçin, yüzen

3 .hasarlı veya yanlış mal alırsanız, pls hemen bize paket ve ürün fotoğrafı gönderin, sonra size yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz . 1. bağlanacak yüzeyin pürüzsüz bir yüzey olduğundan ve dışbükeylikler, içbükeyler ve wrinkles.do sopa değil. s: çıkartmalar çıkarılabilir mi? c: evet ,damla nakliyeyi destekliyoruz , lütfen bizimle iletişime geçin, ülkenize

paket şunlardır: 1 takım özellikler: özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. renk: şeffaf miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

öğe türü:metal kesme ölür stencil durum: %100 % yepyeni ve sevimli malzeme: karbon çelik renk: gümüş boyutu: resim olarak dönüşüm: 1 cm=0.39 inç / 1 inç=2.54 cm paket şunlardır: 1 takım x metal kesme ölür stencil not: 1.yeni kalıplar özelleştirilmiş hizmet sağlayabiliriz, sadece bizim için fotoğraf ve boyut sağlamanız gerekir 2.parsel aldığınızda ürünlerin kırık veya eksik

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

kesinlikle inanıyorum hakkımızda * sadece en iyi tüketim mallarını üretin ve mümkün olan en yüksek kaliteyi sağlayın. avantajlarımız 2: parsel için imzalamadan önce, lütfen parselin ürünle dolu olduğunu kontrol edin 2: ürünün kalitesi bir dizi sertifikaya ulaştı i̇ş kapsamı: otomatik ic, dijitalden analog devreye, tek çipli mikrobilgisayar,

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime